Thora

Thora – Yamazaki Håndklædestativ

På lager

widthB:70cm
heightH:81cm
lengthD:14 cm
699,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: YA4979

Thora er et vaskeægte stilikon, og denne håndklædeholder får også dit hjem til at ligne en hel million. Der er plads til både badehåndklæder, bademåtte og vaskeklude.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Smart håndklædestativ i metal til badeværelset

Denne fine håndklædestativ er lige hvad du har brug for på dit badeværelse. Du kan nemlig hænge op til fire håndklæder på den smarte håndklædestativ, som sørger for at få dine håndklæder tørre på ingen tid. Thora er super smart hvis du gerne vil have en fleksibel løsning til håndklæderne, som samtidig vil feje benene væk under dine gæster.

Du kan selvfølgelig også tage Thora med ud af badeværelset og bruge hende, når der skal tørres store badehåndklæder i sommerferien eller lagner og sengetøj i løbet af året. Hun skal ikke monteres, så hun er fleksibel i forhold til hvor du stiller hende – også hvis du skulle skifte mening!

Brug også dit håndklædestativ til bademåtter

Bliver din bademåtte altid meget våd, når du går i bad? På små badeværelser kan det være en fast del af rutinen at gå rundt på den våde bademåtte. Du kan dog sagtens hænge den til tørre på denne smarte håndklædeholder, der er som skabt til formålet.

Håndklædeopbevaring uden grimme huller i væggen

Har du et lille badeværelse, hvor der ikke er plads til et håndklædestativ? Ikke hvis du spørger Thora! Dette geniale håndklædestativ i metal er nemlig designet til at kunne passe ind på selv de mindste badeværelser. Den er smal, så den ikke optager mere plads end højest nødvendigt. Og så slipper du helt for at bore i væggen, som ellers er påkrævet med mange almindelige håndklæde holdere! Thora er virkelig noget udover det sædvanlige.

Hun bor også gerne i stuen, hvis du mangler plads til alle dine hyggetæpper, og de ikke bare skal ligge i sofaen og flyde. Hvis Thora ikke lige er det perfekte match, har vi heldigvis masser af andre håndklædeholdere og knager, som du kan bruge på badeværelset!

Hvordan rengøres et håndklædestativ?

Dette Thora håndklædestativ kan blot tørres af med en fugtig klud, når den trænger til at blive frisket op.

Ofte stillede spørgsmål

Skal man selv samle Thora?

Ja, Thora ankommer usamlet – men hun er ikke svær at samle! Der følger nemlig skruer og instruktioner med, så du hurtigt kan tage den skønne håndklædeholder i brug.


Kan Thora bruges udendørs?

Thora er ikke designet til udendørs brug over længere tid, da hun kan risikere at ruste. Så brug Thora indenfor til at organisere håndklæderne.


Hvor mange håndklæder er der plads til på håndklædeholderen?

Thora kan holde styr på hele 3 badehåndklæder.