Raphaella

Raphaella – Skrivebordsordner

På lager

widthB:22cm
heightH:3cm
lengthD:11 cm
279,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: HBS881116F

En skrivebordsordner er et skønt påfund og en fantastisk opbevaringsløsning, som selvfølgelig kommer fra den lækre Raphaella-serie. Du kan nemlig lægge skriveredskaberne klar på denne skrivebordsordner, så de er nemme at komme til samt at finde, men uden at de ligger spredt ud over hele skrivebordet. Simpelt og genialt!

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Brug en skrivebordsordner til opbevaring af blyanter, kuglepenne osv.

Den fine skrivebordsordner fra Raphaella-serien er en formidabel skrivebordsorganizer, hvor der er 3 rum til skriveredskaber. Den skønne holder til kuglepenne er som resten af Raphaella-serien: effektiv og arbejdsom. Denne opbevaringsløsning kan rumme alle dine blyanter, kuglepenne, viskelædre og lignende. Der er dog stadig plads til papirklips og hæfteklammer.

En holder til skriveredskaber med plads til det hele

Der er tre rum i den smarte holder til skriveredskaber, som er perfekt at opbevare forskellige kategorier af skriveredskaber. Du kan derfor have dine kuglepenne og blyanter hver for sig – og der er stadig plads til overstregningstuscher og papirklips.

Organiser hele kontoret med Raphealla

Denne skrivebordsordner passer sammen med de andre produkter fra Raphaella-serien. Det er perfekt til at få styr på kontoret og skrivebordet.

Hvordan rengøres en holder til skrivebordsordner?

Tør den af med en fugtig klud, hvis den trænger til at blive frisket op.