Thora

Flere varianter

Thora – Yamazaki Kabelhylde

På lager

widthB:40cm
heightH:43cm
lengthD:11.5 cm
449,00 kr.

Pris inkl. moms

Thora hader at lege kluddermutter, der er faktisk ikke noget i verden hun synes, der er mere kedeligt. Derfor hjælper hun gerne med at holde styr på alt fra ledninger, opladere og computer kabler. Der er ikke noget behov for at skrue huller i væggen med Thora kabelhylde. Du fæstner hende nemlig bare fast bagpå dit skrivebord og så har du plads til både forlængerledninger og routere.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

Med en kabelhylde er det slut med den gotiske kabelknude

Du bruger langt de fleste timer af døgnet på dit kontor. Det kan være på din arbejdsplads eller hjemme ved dit skrivebord. Derfor kender du måske også til problemet med sammenfiltrede kabler. Forestil dig dette, du har ikke mere batteri på din computer, du sidder i et vigtigt online møde og skal sætte opladeren til – men først skal du lige bruge 5 minutter på, at vikle diverse ledninger og kabler fra hinanden. Det er slut med denne smarte kabelhylde.

En kabelhylde med plads til det hele

Så hvorfor er denne kabelhylde så smart? For det første skal du ikke bore nogen huller i væggen for at monterer kabelhylden. Du sætter den blot i spænd bagpå eller på siden af dit skrivebord. Denne kabelhylde er også udstyret med to separate hylder. Vi anbefaler, at du bruger den ene hylde til routere og den anden til forlængerledninger. Derudover er der seks kroge på din kabelhylde. De er mega smarte, da du nemt kan rulle dine ledninger sammen og hænge op. Så ligger de ikke og samler støv på gulvet.

 

Få gulvplads tilbage med en kabelhylde

Organisering handler om at skabe systemer, der gør det nemt at rydde op løbende, men organiseringen handler i ligeså høj grad om at gøre rengøringen nemmere. Langt de fleste af os kender til den store klump af ledninger, der ligger og flyder på gulvet. De samler støv og man får aldrig gjort helt rigtig rent i området, hvor kablerne ligger. Denne kabelhylde sørger for at du får gulvpladsen tilbage. En kabelhylde muliggøre altså nem rengøring. Der er vidst ikke så meget mere at sige end, at en kabelhylde er et musthave på en hver arbejdsstation.

Hvordan rengøres en kabelhylde

Tør kabelhylden af med en fugtig klud.