Clara

Flere varianter

Clara – Buksebøjle

På lager

widthB:34cm
heightH:36cm
lengthD:1.4 cm
69,00 kr.

Pris inkl. moms

Har dine bukser det også med at gemme sig helt krøllet sammen bagerst i skabet? Hils på Clara, som gerne vil løse problemet for dig. Du kan opbevare hele 3 par bukser på den samme bøjle, så du altid er klar til at komme i tøjet uden krøller.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale
Mere information

Mere om produktet

En flot og praktisk bøjle til dit garderobeskab

Clara er nem at samarbejde med, og hun er også pæn at have hængende, når hun ikke lige holder dine bukser. En anden måde at optimere sin garderobe på er at lave en “seasonal wardrobe”. Hvis du vil have vores bedste tips til det, kan du læse på vores blog, hvordan du tilpasser din garderobe til årstiderne.

Undgå krøllede bukser

Det ser aldrig helt smart ud, når yndlingsbukserne ligner at de er syet i vaffelstof. Der er selvfølgelig forskel på bukser, så nogle er mere egnede til at ligge i skuffen end andre. Ligesom du heller ikke ville folde dine fineste skjorter og lægge dem væk, så vil du måske heller ikke gøre det med dine fine bukser.

Buksebøjle med plads til 3 par bukser

Hvis din garderobe er lidt for lille (helt ærligt, er den ikke altid det?), vil du måske gerne have nogle hacks til at optimere opbevaringen. Clara bøjlen er din nye slyngveninde, som revolutionerer dit garderobeskab, så du får plads til nye favoritter. Vi har mange flere bøjler og ophæng, der ligesom Clara gerne vil redde din garderobe opbevaring, og du kan også finde en buksebøjle til et enkelt par bukser, eller vores skønne Emilie-bøjle, som er klar til at tage sig af både T-shirts, trøjer, kjoler og toppe.

Hvordan rengøres Clara bøjle?

Clara tørres af med en fugtig klud efter behov.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan organiserer man med buksebøjler?

Organisering af garderoben er et kæmpe projekt for de fleste – det er vigtigt både at passe på og kunne finde sine favoritter, og samtidig føles det altid som om man har for lidt plads. Clara er klar til at hjælpe dig til et mere organiseret klædeskab, samtidig med at hun optimerer pladsen – hun kan nemlig holde styr på op til tre par bukser ad gangen!


Hvorfor skal man vælge buksebøjler frem for almindelige bøjler?

Du tænker måske: En bøjle er en bøjle. Men det er ikke helt rigtigt! Det kan nemlig gøre en kæmpe forskel for din garderobe, både funktionelt og æstetisk, at du vælger de rigtige bøjler. Buksebøjler som Clara holder godt styr på bukserne, uden at de får grimme folder, og samtidig sparer den plads ved at holde op til tre par bukser på den samme bøjle. Smart, ikke?


Hvordan opbevarer man bedst bukser?

Det afhænger selvfølgelig helt af typen bukser og stoffet. Nogle bukser krøller slet ikke, uanset hvordan du vasker og tørrer dem – andre får grimme folder og mærker, hvis du ikke passer på. Hvis du vil undgå krøllede bukser, er det sikreste at hænge dem på bøjler frem for at folde dem.