Søg efter produkter

close

Organizing

Lækker badeværelse inspiration – skab mere plads på badeværelset med Organized

Er du på den helt store jagt efter lækker badeværelse inspiration? Vil du gerne have, at der skal ske noget nyt på badeværelset, men er det ikke lige en hel renovation, du har i tankerne? Organized har samlet fantastiske bud på, hvordan forskellige badeværelser kan få et friskt pust.

Vi har samlet badeværelse inspiration til enhver smag: æstetikeren, minimalisten og den praktiske. Se hvordan du kan give din badeværelse opbevaring en lille ansigtsbehandling i dette indlæg, og få ideer til, hvordan du kan bruge opbevaring til indretning af badeværelse 👌

I dette indlæg giver vi gode bud på opbevaring til både store og små badeværelser. Der er derfor inspiration at hente, uanset om du bor i en lille lejlighed eller har et stort badeværelse.

Den æstetiske

Levende lys, lækre cremer og velduftende sæber – lyder det ikke skønt. Er du æstetiker så centrerer din badeværelse inspiration sig formodentlig om sanserne. Det må gerne dufte lækkert af jasmin eller eukalyptus 🌿, mens rolig baggrundsmusik sætter stemningen. Synssansen skal der især kæles for: bakker med parfume og smykker pynter sammen med fine opstillinger af duftlys og planter.

For æstetikeren handler det om pynt, wellness og lækre detaljer. Materialet må gerne løfte looket, når det kommer til indretning af badeværelse med opbevaring.

Badeværelse inspiration til æstetikeren kommer gerne fra overdådige billeder på Instagram, Pinterest og andre inspirerende sider.

Opbevaring til badeværelsesbordet

Det skal være lækkert at gøre sig klar om morgenen, og når man skal til fest. For æstetikeren må yndlingstingene gerne stå fremme og pryde – for de er jo også en del af den luksuriøse hotelstemning.

Er du æstetiker på jagt efter opbevaring til badeværelsebord, så se herunder. Vi har nemlig fundet den fineste løsning: en drejebakke i træ!

På den har vi stillet netop alle de ting, som man har brug for til en god omgang hverdags wellness.

Opbevaring på badeværelseshylde

Hvordan gør man hylder på badeværelset æstetiske? Man bruger nogle lækre materialer. Herunder i galleriet kan du se, hvordan det ser ud, når man eksempelvis bruger kejsertræ i sin indretning (jaa, det lyder ret lækkert, gør det ikke? 👑). Vil du have lidt inspiration til badeværelse, hvor der er kælet for detaljen og udtrykket, så se lige denne skønne indretning af badeværelse.

Selvom opbevaringen skal indeholde hverdagsting kan det godt være lidt mondænt.

Opbevaring under vask

Lad os tage endnu et smut forbi kejseren for prøv lige at se, hvor lækkert (!) opbevaring under vask kan se ud. Opbevaring under vask kan hurtigt blive grimt og alt for praktisk for æstetikeren, så lad materiale, linjer og farver pifte det lidt op.

Den minimalistiske

Kun det nødvendige! Minimalisten ser helst, at badeværelset (og resten af huset for den sags skyld 🙌) ikke bliver fyldt med ting, der ikke bliver brugt. En minimalistisk livsstil kan variere lidt i grader – for nogle er det blot inspiration og for andre er det … ja, en livsstil.

Minimalisten kan måske være affødt af den populære Netflix serie om The Minimalists fra 2016, men det kan snildt også blot være et ønske om, at skrue ned for mængden af ting i hverdagen.

Minimalistens badeværelse inspiration er smart, funktionel og enkel. Det skal være let og nemt at få fat i tandbørsten, hårbørsten og makeupbørsten.

Opbevaring til badeværelsesbordet

Hvad skal egentligt stå fremme på badeværelsesbordet? Hvis du er tilhænger af den minimalistiske livsstil og indretning, så kan det være, at det er begrænset til: tandbørste og tandpasta.

Ønsker du kun at have det mest nødvendige, så er det perfekt med en lille, simpel organizer. Vi har fundet denne smarte løsning, der er pæn, enkel og enestående til minimalisten. Nora-serien er perfekt til minimalistens badeværelsesbord.

Opbevaring på badeværelseshylde

Hylder er altså bare altid en vinder på badeværelset. Det er ofte den bedste måde at udnytte den lille plads på badeværelset (ja, uanset om man er i gang med indretning af lille badeværelse eller et stort et, så er pladsen altid begrænset).

Hvis du leder efter inspiration til opbevaring til lille hylde til badeværelse, som både er enkelt og rent, så har vi et bud. De gennemsigtige plastkasser på billedet er nemlig perfekte til holde “the bare neccessities”. De kommer fra den smarte Nora-serie, som findes i et hav af forskellige størrelser.

På reolen kan du se, hvordan det ser ud, når man anvender trådkurve fra Lærke-serien, et Anna podium samt et Sabina turntable.

Opbevaring under vask

Opbevaring under vask for minimalisten indebærer ofte rengøringsmidler, ekstra toiletpapir og måske et par håndklæder. Til de forskellige ting er gennemsigtige plastkasser fra Alberte-serien helt perfekt.

De gennemsigtige kasser er også en hjælpende hånd for minimalisten, da der ikke kan gemme sig noget i kassen. Det er derfor nemmere at sørge for, at badeværelset ikke bliver fyldt med alle mulige unødvendige ting.

Den praktiske

Er du lidt af en praktisk gris 🐷? Bare fordi noget er praktisk så er det ikke ensbetydende med at det ikke er indbydende – næ, tværtimod. Praktisk er smart, lækkert og nødvendigt når det kommer til badeværelsesopbevaring (og rigtig meget andet!).

Den praktiske person tænker i tilgængelighed, funktionalitet og vedligeholdelse. Man skal kunne få fat i alt fra shampoo til termometer uden besvær. Det duer ikke med opbevaringskasser, der er for små, for store eller vælter rundt i skuffen, når den trækkes ud.

Badeværelse inspiration til den praktisk handler altså om smarte systemer og løsninger, der gør livet lidt nemmere i hverdagen.

Opbevaring til badeværelsesbordet

Hvis du gerne vil have praktisk opbevaring til badeværelse, så skal det selvfølgelig være funktionelt. Det kunne eksempelvis være en bakke med plads til alle de ting, du bruger hver dag: tandbørsten, tandpastaen, hårbørsten og fugtighedscremen.

Bakken er en rigtig smart løsning, da du til hver en tid kan justere, hvad der står på bakken. Vi har brugt den fine Nora-serie, hvor alle kasserne faktisk kommer fra. De er nemme at designe til et lille system, der passer lige præcis til det, man skal have stående.

Kasserne fra Nora-serien er desuden nemme at rengøre, da man bare kan vaske dem op i hånden – og der er ingen snævre kroge, der er umulige at nå med opvaskebørsten. 

Opbevaring på badeværelseshylde

Opbevaring til hylder på badeværelset for den praktiske indebære mange ting skal have et hjem, så de er nemme at finde og lægge på plads igen – også for børn og teenagere.

Det kan du snildt gøre med trådkurve, turntables og podier! Nej, sproget skiftede ikke pludseligt til svensk eller russisk – men til genistreger!

Trådkurve med indbygget labelholder er nemme at lave pladser til håndklæder, toiletpapir og hårtørreren med. Labelholderen giver dig kreativ frihed til at give et strejf af personlighed på opbevaringen. 

Hvad er et turntable? Jo, det er noget af det bedste der er sket for organisering. Det er nemlig den smarteste opbevaringsløsning, der gør det nemt at få fat i alt på den. Den drejer nemlig rundt, og du komme derfor ikke til at vælte de forreste ting, når du rækker ind efter de bagerste. Nej, alt står forrest med et turntable.

Podier? På badeværelset? Jada! Et podium på hylden på badeværelset er en anden måde at sørge for, at alt er nemt at få fat i. Et podium fra Anna-serien udnytter den vertikale plads på hylden, hvilket sikre tilgængeligheden.

Opbevaring under vask

For den praktiske person, så handler opbevaring under vask simpelthen bare om at udnytte pladsen bedst muligt. Det kan man med de trådkurve fra Lærke-serien, som vi brugte til hylderne tidligere. På den måde hænger de forskellige opbevaringsløsninger også sammen stilmæssigt.

Formålet med opbevaring og organisering er ikke, at det skal se pænt ud – det skal helt være funktionelt og meningsfuldt. Det er dog en dejlig sidegevinst, når det er pænt 😍 Hvis du er en praktisk anlagt person, der leder efter opbevaring, så kan det være tillokkende at købe 20 forskellige opbevaringsløsninger, men når de så allesammen står på badeværelset … så ser det bare overhovedet ikke sejt ud! 🥲

De trådkurve vi har brugt kommer fra Lærke-serien, og de er smarte, praktiske og gør at dit badeværelse ser lige så lækkert ud, som det jo er!

Hvilken type er du?

Har du fundet lidt lækker inspiration til badeværelse opbevaring? Vi har fyldt dette indlæg med badeværelse inspiration, der passer til lidt forskellige typer af mennesker: Der er både noget til den praktiske, æstetikeren og minimalisten.

Nu kommer det store spørgsmål så: Hvilken type er du?

Find mere inspiration her!

Besøg vores webshop

Vi har fyldt shoppen med de mest praktiske, skønneste og smarteste opbevaringsløsninger på markedet. De er alle gennemtestede og godkendt af vores organiseringseksperter, så du er sikker på at finde den bedste løsning.

Gå på opdagelse i shoppen – der er helt sikkert noget for dig!

Besøg shoppen