Søg efter produkter
close

Organizing

Mangler du inspiration til en fars dags gave? Se gaveideer til far her

Far er den bedste, og han står altid klar til at hjælpe, når verden bliver lidt for svær at gennemskue. Det kan være, at det er tid til forskudsopgørelsen, måske cyklen er blevet flad eller bare at man har brug for et par livsråd fra ham.

Hos Team Organized har vi store planer om at overraske vores fædre med gaver til fars dag den 5. juni. Team Organized er kommet op med hver deres gave til far, som kun er en lille tak for alt det, som vores fædre gør for os hver dag.

Vil du gerne have inspiration til en fars dags gave, så læs med her, hvor Team Organized deler, hvad vi giver vores fædre til fars dag.

Den kærlige kok

Organizeds CEO indrømmer glædeligt at hun nok er lidt af en “daddys girl”. Sabina og hendes far, Mohammed er nok i virkeligheden som to dråber vand og de ELSKER at bruge tid med hinanden. Selvom Mohammed har haft travlt i erhvervslivet har han altid sørget for, at de havde en masse kvalitetstid sammen. Nogle af de bedste minder Sabina har fra sin barndom er at stå i køkkenet med sin far (psst… det gør de stadig). Mohammed er en sand mester til at lave de LÆKRESTE iranske retter, der er spækfyldt med linser, bønner og smag. Mohammeds mad er uden tvivl livretten!

En anden ting, der har sat sig sine spor i Sabina er Mohammeds garderobe. Han går nemlig meget op i at være godt klædt på til arbejdet og de mange møder, han er del af. Hans garderobe er veletableret med alle the essentials. Sabina har lært ALT af sin far – blandt andet at orden og system gør hverdagen lettere, så man kan bruge sin tid på alle de sjove ting.

Gave til far som har styr på køkkenet og garderoben

Sabina vil gerne fejre den inspiration, som hendes far har været for hende. Hun er kommet op med hele to forskellige gaver til ham. Den første er meget speciel for Sabina – det er nemlig tørvarerlabels, som hun selv har været med til at designe og udvikle. Den kreative proces bar stærkt præg af mange gode minder fra hendes barndom, hvor hendes far bad hende finde forskellige typer af linser eller bønner. Det er derfor helt specielt for hende at kunne pakke labels og nye opbevaringsglas ind til sin far som fars dags gave.

Sabina har også tænkt sig at give Mohammed lidt til garderoben. Han har nemlig stadigvæk en toptunet garderobe, som Sabina lige ved, hvordan kan få et ekstra skud. Hun har derfor tænkt sig, at give ham et par nye, lækre tøj organizers i fars dags gave i år.

Den rejseglade håndværker

Organizeds finance manager, Louise, har også fundet nogle gode gaveideer til far. Hendes far, Finn, skal nemlig have en helt speciel gave. Louise vil nemlig gerne i anledning af fars dag vise sin taknemlighed for, at Finn altid står klar til at vejlede hende.

Én af de ting, som Louise især er glad for at Finn altid hjælper med, er håndværk. Louise er nemlig typen, der kan betegnes “kan selv – vil selv”, men ind i mellem er det rart, at far kommer forbi og giver en hånd med. Han har blandt andet hjulpet hende med at renovere og istandsætte to lejligheder. Han har endda også hjulpet Team Organized, da der skulle sættes hylder op på kontoret. Hele Team Organized var meget taknemlige for, at han lige sørgede for at klemme det ind i sit skema, inden han skulle en tur til Thailand.

Det er en anden ting, som Louise har mange fantastiske minder fra – rejser med sin far. De to har nemlig rejst verden tynd sammen.

En god fars dags gave til fædre som Finn

Louise har lagt hovedet i blød, så hun kunne finde den helt rette fars dags gave til Finn. Hun er kommet frem til, at han da skal have noget lækkert opbevaring til værktøj, skruer, søm og lignende. Hun har nemlig lavet lidt opbevaring til sig selv, og hun har fundet nogle geniale løsninger, som hun er sikker på, at farmand også vil elske.

En anden gaveide til far, som hun har overvejet er et godt rejsesæt. Finn er nemlig typen, der siger: “Vi kan altid købe noget derned.” Det har resulteret i, at han efterhånden har en del badebukser og klipklapper. Louise vil derfor gerne give ham mere overblik i kufferten, så pakkelisten ikke længere er et mysterium. Der har hun tænkt på packing cubes, som er super gode til at holde orden i kufferten, så man nemt kan se, hvad der mangler og hvor tingene gemmer sig.

Den hjælpsomme bezzerwizzer

Organizeds copywriter og SEO-specialist, Freja, har selvfølgeligt også tænkt med organiseringshjertet, da det kom til at finde en fars dags gave til Henrik (som hendes far hedder). Henrik er som Finn en god rådgiver, som altid står klar til at hjælpe, når Freja er i tvivl om fradrag, praktiske opgaver og lignende. Der er faktisk ikke noget, som Henrik ikke har en holdning til, og som han ikke kan vejlede om (han er en sand bezzerwizzer).

Når Henrik ikke deler ud af sin visdom, så holder han af at eksperimentere med spændende opskrifter – især brød og kage har vakt hans interesse. Han sørger altid for, at der er friskbagt brød og en spændende kage, når Freja kommer hjem på visit.

Gode fars dags gaver til fædre som Henrik

Freja er kommet på at give hjemmekontoret en lille makeover for sin far. Hun har nemlig tænkt, at en god fars dags gave kunne være at gøre vejlederens kontor i tip top stand. Hun har derfor fundet et helt fantastisk sæt til at organisere hans skrivebord, så hendes personlige rådgiver altid har de bedste rammer, når hun mangler assistance.

En anden gaveide til far er et bagesæt, som Henrik kunne bruge til alle de spændende opskrifter, som han falder over på nettet. Her tænkte Freja, at han kunne have alle basisvarerne klar i køkkenet, så turen til dagligvarebutikken blev lidt nemmere, når inspirationen rammer ham.