Søg efter produkter

close

Organizing

Mangler du inspiration til en fars dags gave? Se gaveideer til far her

Far er den bedste, og han står altid klar til at hjælpe, når verden bliver lidt for svær at overskue. Det kan være, at det er tid til forskudsopgørelsen, måske er cyklen blevet flad eller bare at man har brug for et par livsråd fra ham.

Hos Team Organized har vi store planer om at overraske vores fædre med gaver til fars dag den 5. juni. Team Organized fortæller her, hvad de vil give i gave til deres fædre, som en lille tak for alt det, som vores fædre gør for os hver dag.

Måske kan du bruge vores gaveidéer som inspiration?

Den kærlige kok

Organizeds CEO indrømmer gladeligt, at hun nok er lidt af en “daddys girl”. Sabina og hendes far, Mohammed, er nok i virkeligheden som to dråber vand og de ELSKER at bruge tid med hinanden. Selvom Mohammed har haft travlt i erhvervslivet, har han altid sørget for, at de havde en masse kvalitetstid sammen. Nogle af de bedste minder Sabina har fra sin barndom er at stå i køkkenet med sin far (psst… det gør de stadig). Mohammed er en sand mester til at lave de LÆKRESTE iranske retter, der er smækfyldt med linser, bønner og smag. Mohammeds mad er uden tvivl livretten!

En anden ting, der har sat sine spor i Sabina, er Mohammeds garderobe. Han går nemlig meget op i at være godt klædt på til arbejdet og de mange møder, han er del af. Hans garderobe er veletableret med alle the essentials. Sabina har lært ALT af sin far – blandt andet at orden og system gør hverdagen lettere, så man kan bruge sin tid på alle de sjove ting.

Gave til far som har styr på køkkenet og garderoben

Sabina vil gerne fejre den inspiration, som hendes far har været for hende. Hun har fundet på hele to forskellige gaver til ham. Den første er helt speciel for Sabina – det er nemlig tørvarelabels, som hun selv har været med til at designe og udvikle. Den kreative proces bar præg af mange gode minder fra hendes barndom, hvor hendes far bad hende finde forskellige typer af linser eller bønner. Det er derfor helt specielt for hende at kunne pakke både labels og nye opbevaringsglas ind til sin far som fars dags gave.

Sabina har også tænkt sig at give Mohammed lidt til garderoben. Han har nemlig stadigvæk en toptunet garderobe, som Sabina gerne vil løfte til det næste niveau. Hun har derfor tænkt sig, at give ham et par nye, lækre tøj organizers i fars dags gave i år.

Den rejseglade håndværker

Organizeds Finance Manager, Louise, har også fundet nogle gode gaveideer til sin far. Louise vil nemlig gerne i anledning af fars dag vise sin taknemmelighed for, at Finn altid står klar til at vejlede hende.

Én af de ting, som Louise især er glad for at Finn altid hjælper med, er håndværk. Louise er nemlig typen, der kan betegnes “kan selv – vil selv”, men ind imellem er det rart, at far kommer forbi og giver en hånd med. Han har blandt andet hjulpet hende med at renovere og istandsætte to lejligheder. Han har endda også hjulpet Team Organized, da der skulle sættes hylder op på kontoret. Hele Team Organized var meget taknemlige for, at han lige sørgede for at klemme det ind i sit skema, inden han skulle på en tur til Thailand.

Det er en anden ting, som Louise har mange fantastiske minder fra – rejser med sin far. De to har nemlig rejst hele verden tyndt sammen.

En god fars dags gave til fædre som Finn

Louise har lagt hovedet i blød, så hun kunne finde den helt rette fars dags gave til Finn. Hun er kommet frem til, at han da skal have noget lækkert opbevaring til værktøj, skruer, søm og lignende. Hun har nemlig lavet lidt opbevaring til sig selv, og hun har fundet nogle geniale løsninger, som hun er sikker på, at farmand også vil elske.

En anden gaveide til far, som hun har overvejet, er et godt rejsesæt. Finn er nemlig typen, der siger: “Vi kan altid købe noget dernede.” Det har resulteret i, at han efterhånden har en del badebukser og klipklapper. Louise vil derfor gerne give ham mere overblik i kufferten, så pakkelisten ikke længere er et mysterium. Der har hun tænkt på packing cubes, som er super gode til at holde orden i kufferten, så man nemt kan se, hvad der mangler og hvor tingene gemmer sig.

Den praktiske far med mange projekter

Organizeds copywriter og SEO-specialist, Senia, har også planer om at give sin far, Karsten, en rigtig organiseringsgave. 

Karsten er den type far, der altid gerne vil hjælpe, og nogle gange har han så travlt med at hjælpe sine børn, at han glemmer, hvad han egentlig var i gang med. Og derfor glemmer han også tit, hvor han har lagt sine ting. Karsten er lidt af et rodehoved. 

Han har drevet landbrug i over 30 år, og han ved godt hvordan man fikser en traktor. Problemet er faktisk, at han aldrig kan finde det værktøj, han skal bruge!

Gode fars dags gaver til fædre som Karsten

Senia tænker at en perfekt gave til det et praktisk rodehoved er en værktøjskasse med masser af rum, så Karsten kan få styr på svensknøgler, bolte og møtrikker.

Selvom Senias far arbejder meget ude, så er der også meget papirarbejde at holde styr på, når man driver en gård. Derfor vil Senia gerne hjælpe ham med at organisere sit hjemmekontor. Når Karsten sidder ved computeren, kan han næsten aldrig finde sine briller. Derfor vil Senia give ham en skrivebords organizer, som kan bruges til både briller og kuglepenne.