Søg efter produkter

close

Organizing

Kasser til rumdeler til børn – derfor skal du vælge dem

Kasser til rumdeler til børn er en fantastisk måde at skabe smart opbevaring på børneværelset. Rumdelerkasser kan nemlig rumme en del (ha ha), og de er perfekte til lige netop barnets værelse, da de både er praktiske og pæne.

Rumdelerkasser er et super populært valg, når det gælder legetøjopbevaring, og det er der god grund til. Vores organiseringseksperter har samlet tips til dig, der gerne vil opdatere børneværelse opbevaringen eller bare skal finde noget for første gang (tillykke med den lille!)

1. Kasser til en rumdeler til børn er rummelige

Står det til dit barn, så er der sikkert ikke nok legetøj i deres samling – drømmen er at sove på en bunke af bamser, biler og dukker. Hvis du søger på nettet, så kan du faktisk også læse, at børn i gennemsnit har 256 stykker legetøj – der er altså meget, der skal opbevares. Det er her rumdelerkasser giver god mening – der kan nemlig være en del i hver. Med de 256 stykker legetøj, så er det altså færre kasser, som skal stå på børneværelset – og dermed er der mere plads til at barnet kan lege med alt deres legetøj på gulvet.

2. Kasser til rumdeler til børn udnytter pladsen godt

Har du kigget efter møbler til børneværelset, så kan det være, at du allerede er stødt på en rumdeler. En rumdeler udnytter pladsen på de sparsomme kvadratmeter. Selv hvis børneværelset er stort, så kan det være en fordel at pladsoptimere, da børneværelset typisk er ét af de rum med flest ting i. Kasser til en rumdeler til børn udnytter altså pladsen ved at de er rummelige, og en rumdeler er et perfekt møbel til at få mest muligt ud af pladsen uden at gå på kompromis med systemet.

3. Rumdelerkasser er nemme for børn at bruge

Opbevaring for børn skal aldrig være svært eller utilgængeligt – så mister det nemlig funktionen. God opbevaring, gør det nemt at få fingrene i de ting, der ligger i det. Det gælder især også på børneværelset, da fantasifulde og legesyge børn sjældent er interesseret i en skattejagt for at kunne finde deres ting (måske er det en anden sag, hvis de leder efter piratkostumet).

Rumdelerkasser er altså meget nemme for børn at komme i, og det er altid godt at sørge for at opbevaringen på børneværelset er i børnehøjde og tillader selvstændig leg – medmindre selvfølgelig du som forælder stadig har et legebarn gemt inde i dig, og dermed gerne vil være en del af legene hver gang.

4. Kasser til en rumdeler til børn er nemme at skifte ud

Når du først har fundet den helt rette opbevaring, så skal den selvfølgelig ikke skiftes ud foreløbig – ellers er det ikke den helt rigtige opbevaring alligevel. Med børn er det dog lidt en anden sag. De vokser nemlig hurtigt og det gør deres interesser og præferencer også. Når de er helt små er legetøjet som regel større, og de holder generelt meget af farver og sjove billeder. Derfor kan det være en fordel af finde kasser til rumdeler til børn, der passer til det.

Hvilke kasser til rumdeler til børn skal du vælge?

Til de helt små børn er de fantasifulde og farverige Pixie rumdelerkasser eminente! Dit barn kan nemlig få fyldt hele rumdeleren med sit yndlingsdyr – hvilken drøm er det ikke? Du kan faktisk også lave en hel zoologisk have med forskellige dyr på hver kasse til rumdeleren.Det smarte ved Pixie er, at det er en hel serie fyldt med skønne opbevaringsløsninger til hele børneværelset. Der er altså både noget til legetøjet, bøgerne, sko og alt det andet, som de har på værelset. Som barnet bliver større, så kan du løbende bytte de fine rumdelerkasser ud med nogle, der passer bedre til større børn (børn er jo så dejligt bramfri, så de skal nok fortælle dig, hvornår de er vokset fra at have næsehorn uden på kasserne). Her kan afdæmpede farver som Marie og Carrie være en god måde at imødekomme barnet, som de nærmer sig teenageårene, men stadig har behov for smart og rummelig opbevaring på værelset.

Du kan læse mere om børneværelse opbevaring i vores indlæg: “Hvordan løser man opbevaring til legetøj? Få ideer til systemer og opbevaring i børnehøjde

Er du blevet vild med kasser til rumdeler til børn?

De er også ganske smarte og perfekte til børneværelset. Hos Organized finder du alle de skønne rumdelerkasser, som du har set her i blogindlægget. Find dem og mange andre geniale produkter i Danmarks bedste organiseringsunivers.

Besøg Shoppen