Søg efter produkter

close

Organizing

Rejseopbevaring til sommerferien – hvad skal du have med i kufferten?

Juhuu, så er det endelig tid til at komme af sted, du har fundet ud af, hvor turen går hen og nu kommer du til at pakke kufferten. Men hvad skal man egentligt have med? Og hvordan skal du egentligt opbevare det? Her kommer Team Organizeds must have rejseopbevaringsprodukt til sommerferien, som du kan blive inspireret af til din egen.

Læs med og bliv inspireret til at få pakket kufferten i dette indlæg. Du kan finde den pakkeliste, der passer bedst til dit behov, og så følge den, når du pakker din kuffert. Du kan faktisk også lære mere om, hvordan man pakker en kuffert bedst i dette indlæg.

God læse- og rejselyst!

Louise

 Oplevelsesrejse til Vietnam

Louise er Organizeds finance manager, der hver dag sidder begravet i spreadsheets og store beregningner. Hun trænger til at komme ud og slappe lidt af, og det gør hun bedst ved at rejse til nye spændende destinationer. Hun elsker at bevæge sig rundt i hverdage langt fra sin egen, hvor hun kan se, hvordan livet ser ud i andre dele af verden.

Louise vil gerne rejse let uden for mange ting, når hun skal ud og se Vietnam i 14 dage.Det er vigtigt for hende, at hun hurtigt kan finde sine t-shirts, shorts og bikini i sin backpack. Hun vi gerne have delt dem ind i kategorier. Hun rejser derfor ikke uden sine Emily packing cubes ,

Hun har dem i både small medium og large, så de kun fylder det, der er nødvendigt i rygsækken.

 

Sabina

Køreferie i Italien og Sydfrankrig

Sabina, der er grundlægger og CEO af Organized, har planlagt en dejlig kør-selv tur  til sydeuropa med sin kæreste. De har planer om at se strande, restauranter, natur og meget til hinanden. Tiden er nemlig sat af til vaskeægte kvalitetstid, og de to busy bees skal nyde hinanden i skønne omgivelser.

Det er første gang de kører på ferie og som I jo nok kunne forestille jer, skal det være ikke mindre end organiseret. Det er vigtigt for Sabina at have et system i bilen, så når de skal overnatte i Tyskland på vejen til første stop Italien, behøver hun ikke, at hive hele kufferten med ind på motorvejshotellet, men derimod have en lille “håndbagage” klar med de essentielle ting. Selvom Sabina er på ferie har hun selvfølgelig stadig sin computer, ipad, telefon og andet elektronik med. Hun har derfor altid sin kabel organizer med så det er nemt at finde præcis den ledning hun skal bruge til det rette elektronik. 

 

Freja

 Daseferie i Tyrkiet

Freja er Organizeds SEO-specialist og copywriter, så hun skriver tekster dagen lang om de fantastiske opbevaringsløsninger, som du finder i Organizeds shop. Freja har et tæt pakket program foran sig, når hun skal på ferie: ligge på stranden og ligge i poolen. Den står altså på ren afslapning for hendes vedkommende. Freja har alle sine yndlings kjoler med. Hun elsker at dresse sig op og have forskellige outfits med til hver dag. Det er jo givet når man har meget tøj med opstår der også vasketøj. Freja kan derfor ikke rejse uden sin Emily vasketøjspose, der hjælper hende med at holde styr på rent og beskidt tøj. 

Hvordan pakker man sin kuffert bedst?

Måske har du fundet alt det frem, som du gerne vil have med på ferien. Måske har du fundet inspiration i et must have rejse opbevarings produkt i indlægget – der er jo rigelig inspiration at hente til flere forskellige typer af ferier.

Det første trin i, hvordan man pakker en kuffert bedst er dermed overstået: Find det der skal med på rejsen. Hvordan får man det så ned i kufferten? Det har vi selvfølgelig allerede lavet en guide til. Læs “Hvordan pakker man en kuffert bedst”, hvor du får gode tips til at bevare overblikket i kufferten.

Hvordan holder man orden i sin kuffert?

Spørger du Team Organized, så handler det om at lave et system i kufferten. Det er fantastisk nemt at gøre med vores skønne Emily-serie. Den er nemlig fyldt med smarte løsninger til at pakke sin kuffert, så den forbliver pæn og overskuelig.

Se de geniale produkter herunder.

Find rejseopbevaring hos Organized

Tag Emily med på rejsen