Søg efter produkter

close

How to

8 tips til bryggers indretning

For at forstå hvad du skal tænke ind i din bryggersindretning, så er det vigtigt først at vide, hvad et bryggers faktisk er. Et bryggers er traditionelt set et rum, der bliver brugt til rengøring, vasketøj, overtøj og andre praktiske ting. Bryggerset er også tit et rum der forbinder indendørs og udendørs, og derfor må det gerne kunne holde til lige netop den rolle.

Hvordan sørger man så for god bryggers indretning? Det handler især om at gøre det til en aktiv del af hjemmet, så du bedst muligt for udnyttet rummet og dets opbevaringspotentiale. Her kommer otte tips fra vores organiseringseksperter, der har organiseret mange bryggerser igennem tiden.

Tip #1: Udnyt skabspladsen

Vil du gerne have dine rengøringsmidler stående i et skab i bryggerset, så kan det være, at du skal tænke kreativt. Mange bryggersskabe er nemlig ret dybe, så det inderste af hylden kan være lidt svært at komme til.

Dybe skabe er ingen hovedpine, hvis blot du vælger lange opbevaringsmoduler. Du kan nemlig snildt trække dem ud lidt ligesom en skuffe, og så sørger de for, at tingene altid står på rad og række. Opbevaringskasser med åben front er også virkelig en god hjælp, og hvis de ovenikøbet kan stables, ja, så er der ikke noget der kan stoppe organiseringsfesten!

Her er et godt eksempel på, hvordan du kan indrette bryggersskabet med forskellige zoner og afdelingen på hver hylde. Opbevaringsmodulerne og -kasserne sørger for, at systemet holder, også over tid! ✨

Tip #2: Saml dine mest brugte ting på et turntable

I løbet af hverdagen har man brug for mange forskellige rengøringsmidler – vaskemiddel, pletfjerner, glasrens og meget andet hjælper til med at holde hjemmet rent og pænt. Saml de ting du bruger allermest på et turntable, der gør det nemt at snuppe den åbne flasker pletfjerner, når der bliver spildt tomatsovs på sofaen! 🙈

Du kan også gøre dine rengøringsmidler mobile ved at placere dem i en Alberte-kasse, som har smarte håndtag, så du let kan tage hende med på en rengøringsrunde i huset.

De fleste har en del forskellige rengøringsmidler og vaskemidler åbne på én gang. Sæt dem på et turntable, så kan du nemt få fat i både mørk, hvid og kulørt vaskemiddel, når vaskedagen rammer. 🧼

De fleste har en del forskellige rengøringsmidler og vaskemidler åbne på én gang. Sæt dem på et turntable, så kan du nemt få fat i både mørk, hvid og kulørt vaskemiddel, når vaskedagen rammer. 🧼

Tip #3: Giv vasketøjet plads

Hvor har du mon dine vasketøjskurve? Har du dem på badeværelset? I soveværelset? I garderoben? Eller måske i selve bryggerset?

Hvis du ikke har dine vasketøjskurve i bryggerset, men det er der, din vaskemaskine er, så kan du gøre vaskedagene nemmere ved at vælge en vasketøjskurv med hanke eller måske en vasketøjspose. Det gør dem mere mobile, så det er nemt at flytte dem ud i bryggerset, når det er tid til at ordne vasketøjet.

Du kan også vælge at have plads til vasketøjet i selve bryggerset, så det står der, hvor det bliver vasket. Vores mange forskellige løsninger til vasketøjsopbevaring er sammensat, så der findes noget for enhver smag – både vasketøjskurve i plast, træ, stof og meget mere!

Vasketøjet kan med fordel stå i bryggerset, hvis du også har vaskemaskinen i rummet. Sortér tøjet på forhånd med flere kurve eller kasser.

Tip #4: Skab et lager af køkken- og badeværelsesessentials

Bryggerset er først og fremmest et praktisk rum, og derfor er det også oplagt at bruge det som lager for alle dine essentials til køkkenet og badeværelset – her tænker vi på toiletpapir, opvaskemiddel, køkkenrulle, rene klude, viskestykker og håndklæder.

 

Hvis du alligevel skal opmagasinere en masse forskellige produkter i bryggerset, kan du lige så godt gøre det med stil. Opbevaringskurve med låg gør det nemt at stable og få fat i de vigtigste sager, når du åbner bryggersskabet!

Tip #5: Brug pladsen under vasken bedre

Nogle rengøringsmidler bliver brugt oftere end andre. Du kan med fordel sørge for, at de hyppige står et sted, der er nemt at komme til. Det kan eksempelvis være under vasken, hvor du kan udnytte al den lækre opbevaringsplads.

Synes du det er svært at bruge rummet under vasken, så kan det være fordi der mangler hylder. Så skal der jo blot sættes nogle ind – og det er faktisk nemmere gjort end sagt (he he). Du kan nemlig sætte en Sienna ind under vasken, som giver dig hele to rækker til opbevaring. Det smarte ved den løsning er, at den er justerbar i bredden, og så kan du fjerne dele af hylderne, hvis der er afløbsrør i vejen.

På hylderne kan du stille dine opbevaringskasser med rengøringsmidlerne i – og husk labels!

Tip #6: Brug hængende vidundere

Bryggerset er som sagt et praktisk rum, hvor man hurtigt kan løbe tør for gulvplads, når først skabe og vaskemaskine og så videre er kommet på plads.

Er du også løbet tør for gulvplads i bryggerset? Så er det på tide at tage et par hængende helte i brug!

Tip #7: Find et godt sted til overtøjet

Hvis dit bryggers vender ud mod haven eller måske ud til indkørslen, så bruger du nok døren til små praktiske opgaver. Det betyder ofte, at der er en varm trøje eller jakke samt et par sko, som du kan bruge. Hvor opbevarer du mon det?

Hvis ikke det allerede har en fast plads, så er det sidste tip til bryggers indretning at skabe det. Sæt en knage op, og find et lækkert skostativ så fleecetrøjer og smut-i-sko kan komme på plads, når du kommer ind af døren.

Rigtig mange bruger også bryggerset som den primære indgang til huset, så hvorfor ikke sørge for at opbevaringen til sko og overtøj bare spiller? 💃

Tip #8: Brug opbevaringskasser til at skabe kategorier

Der er bare ikke noget bedre end en god opbevaringskasse. Derfor samler vi også på dem her i Team Organized – vi kan simpelthen ikke få nok! Kasserne er særligt relevante til praktiske projekter, og der må man sige at bryggerset er et pragteksempel!

Skab dit drømmesystem med kasser, der er designet specifikt til værktøjsopbevaring og opbevaring af rengøringsmidler.

Vil du have mere inspiration til bryggers indretning?

Vores organiseringseksperter har samlet en masse gode tips, der sørger for at du har god opbevaring som del af din bryggers indretning. De har faktisk også sørget for netop opbevaringen.

Du kan finde alle de fantastiske løsninger, som er perfekte til bryggerset i vores organiseringsunivers, der har alt hvad hjertet kan begærer.

Besøg Shoppen

Produkter

Find opbevaringsløsninger til bryggerset