Søg efter produkter

close

Organizing

Vasketøj sortering der gør vaskedagen sjovere og andre gode tips

Vasketøj sortering er blot en af de mange dele af vaskedagen. Man skal nemlig først samle tøjet, sortere tøjet, vaske tøjet, tørre tøjet og så folde tøjet. Der er altså et par steps fra sure sokker til en frisk følelse. Hvordan gør man så vaskeprocessen til en leg og en sjov en af slagsen?

Team Organized har snakket meget om det – nogle af os elsker nemlig vaskedagen mere end andre. Sabina, CEO og founder af Organized, har endda tilnærmelsesvist et ritual, når hun vasker. Der blev derfor delt en masse gode råd, og dem skal alle I fellow organizers naturligvis også have glæde af. Her er Team Organizeds bud på, hvilke tips og justeringer, der gør vaskedagen sjov og festlig.

Vasketøj sortering, tøjfoldning og opbevaring – hvad har de til fælles?

Det er alt sammen en del af vaskeprocessen, men det er faktisk også nogle af de dele, der kan justeres lidt, så du bliver i godt humør, når vasketøjskurven er ved at blive fyldt.

De seks trin, som vi nævnte tidligere kan gøres sjove, nemme og noget, man næsten ser frem til. Hvordan – læs med herunder.

Tip 1: Vasketøj sortering kan gøres på forhånd

I bedste stil fra det velkendte TV-køkken kan du også snart sige: “Jeg har snydt lidt,” når du præsenterer dit sorterede vasketøj. Det kræver ikke så meget – du skal blot have separate rum til de forskellige kategorier.

Du kan enten vælge en vasketøjskurv i stof med plads til eksempelvis mørkt og lyst, som vores skønne Astrid. Alternativt kan du vælge at have flere vasketøjskurve stående – det er især smart til familier, der producerer meget vasketøj derhjemme.

Tip 2: Hav dit vaskemiddel ved hånden

Hvor står dit vaskemiddel i forhold til vaskemaskinen? Er det lige til at komme til, eller har du fået placeret det et lidt skørt sted? Vores organiseringseksperter anbefaler, at man har sit vaskemiddel og eventuelt skyllemiddel samlet ved vaskemaskinen. På den måde er det nemt at komme til det, når der skal sættes en ny vask over.

Du kan både skabe en plads til det ved eksempelvis at hænge en Line kasse op (vores serie af væghængt opbevaring der skaber mirakler derhjemme). Den kan nemlig sættes direkte på vaskemaskinen side – et viola! Så er der plads til dit vaskemiddel.

Du kan naturligvis også opbevare dit vaskemiddel i dit bryggers skab, så det kan stå sammen med andre rengøringsmidler.

Tip 3: Hav bøjler klar ved vaskemaskinen

Når det kommer til at tørre tøjet, så er der to muligheder: tørretumbler eller lufttøring. Hvis du bruger tørretumbleren, så bliver det næsten ikke nemmere – der skal det jo blot flyttes fra den ene maskine til den anden.

Hvis du tørrer dit tøj på et tørrestativ, så kan du gøre vaskedagen sjovere ved at finde en god løsning, når det gælder netop stativet. Det kunne eksempelvis være et tørrestativ til væg, der er nemt at klappe sammen. En anden genial løsning er Agnes – hun passer nemlig både på væggen og på døren. Det er altså perfekt for dig, der lejer eller ikke har lyst til at bore huller i væggen.

Hvis du tørre noget af tøjet på bøjler, så kan det også være smart at lave en lille station til bøjler i bryggerset. Så kan du nemlig uden en løbetur ind i garderoben få hængt tøjet op.

Hvis det kniber med gulvplads, så brug væggene. Det smarte Agnes vasketøjsstativ kan både hænges på en væg eller på døren.

Tip 4: Skru op for festen!

At folde tøj kan hurtigt blive til en fest eller et episk eventyr med den helt rigtige playliste. Det kan være musikken fra film, som motiverer dig, når bukserne skal foldes.

Har du ikke allerede læst vores blogindlæg: “Organisér garderoben: Hvordan folder man bukser?” Hop ind og lær, hvordan du får garderoben til at ligne en million.

En anden måde du kan pifte foldesessionen op på er med en tøjfolder. Den gør nemlig arbejdet for dig (eller næsten da). Måske kender du dem fra TV, men nu kan du også se frem til at bruge dem, når vasketøjet skal foldes derhjemme!

Bonus tip: Gør garderoben lækker og velorganiseret

Destinationen kan også være en del af legen. Hvis din garderobe er alt-for-lækker og er præget af overblik, rene linjer og organiseringsmagi, så kan det være en perfekt afslutning på vaskedagen. Det kan være, at du næsten ikke kan vente med at lægge dine strømper i en Carrie tøj organizer, hænge kjolerne op på dine smukke Neel farvede bøjler eller en hel tredje ting.

Hvis garderoben spiller, så er der større sandsynlighed for, at din vaskeproces også gør det.

Find vasketøjskurve til vasketøj sortering og meget mere hos Organized

I Danmarks bedste organiseringsunivers finder du et udvalg af opbevaringsløsninger, der er med til at skabe en perfekt organiseringsfest hjemme hos dig. Drømmer du om vasketøjskurve med plads til vasketøj sortering? Dem finder du også hos os!

Gå på opdagelse i kategorien for vasketøj opbevaring finder du en masse vasketøjskurve, der er perfekt til at sortere vasketøjet i. Du kan også besøge vores kategori for tilbehør til vasketøj, så du kan pifte vaskedagen op derhjemme.

Besøg vores organiseringsunivers