Camilla

Camilla – Rullevogn med kurve

På lager

widthB:41cm
heightH:79cm
lengthD:26 cm
339,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: RA1111.01

Camilla er en genial løsning til dig, der mangler et godt opbevaringssted i alt fra køkkenet til på badeværelset. Den smarte rullevogn med kurve er nemlig perfekt til både røreskåle og kosmetik … ja, og meget mere end det.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Mere om produktet

Smart rullevogn med kurve til organiseringsfesten

Mangler du et godt sted til dine kreating, barskabet, ekstra køkkenting eller noget helt tredje? Så er en rullevogn med kurve en genial løsning. Du kan nemlig rulle den lige derhen, hvor du skal bruge tingene. Organiseringsfesten bliver kun festligere med en smart rullevogn med kurve.

Skab en dynamisk plads til tingene

Kender du det, at du ofte skal bruge en masse ting fra skabet ude på bordet? Hvis du ikke gider gå frem og tilbage hver gang, så er en rullevogn en smart måde at give tingene en fast plads, som er nem at rulle lige derhen, hvor du skal bruge det.

Brug en rullevogn med kurve i hele hjemmet

Den smarte rullevogn med kurve er perfekt at bruge i køkkenet, hvis du mangler et godt sted til at samle eksempelvis madvarer, en lille kaffestation – ja også en lille bar, hvis det er det, der mangler i køkkenet. Den fine rullevogn med kurve kan selvfølgelig også bruges til hobbystationen, på kontoret og alverdens andre steder. Det er helt op til dig at beslutte, hvor den smarte rullevogn med kurve skal give lidt ekstra opbevaringsplads.

Hvordan rengøres en rullevogn med kurve?

Tør din rullevogn med kurve af med en fugtig klud.

Ofte stillede spørgsmål

Kan man bruge rullevognen uden hjul?

Ja, det kan man sagtens. Du kan blot undlade at sætte hjulene på, så får du en helt almindelig reol, der ikke triller nogen vegne!


Skal man selv samle rullevognen med kurve?

Ja, vognen ankommer i to dele, som skal samles. 


Kan man justere på kurvene?

Nej, du kan desværre ikke justere på antallet eller placeringen af kurvene.