Linea

Linea – Labelklips

På lager

widthB:11cm
heightH:19cm
lengthD:2 cm
25,00 kr.

Pris inkl. moms

Varenr: OR3181781

elsker du linea-seriens smukke opbevaringskurve? de bliver lige lidt bedre nu – her er der nemlig en labelholder, der er designet til de lækre kurve. du kan selvfølgelig også bruge dem til at skabe overblik i andre opbevaringskasser.

Du får 2 labelklips i hver pakke.

1-3 hverdages levering

Fri fragt ved køb over 999,- ellers fra 49,-

14 dages returret

Personlig kundeservice

Materiale

Få styr på tingene med en Linea labelklips

Organized er et hold af organiseringseksperter, der har udviklet metoder og måder at blive mere organiseret på. En af de vigtigste ting, som vi altid anbefaler alle, der går i gang med deres organiseringsfest er at bruge labels. Et label hjælper dig nemlig med at bevare overblikket. Et label hjælper dig med lynhurtigt at danne dig et overblik, og det er især vigtigt hvis du ikke bruger transparent opbevaring. Vores anbefaling er dog at sætte label på uanset hvad.

Labelklips der er nemme at skrive på

Labels er fantastiske – det ved enhver fellow organizer! Disse Linea labelklips er faktisk også perfekte til dig, der hurtigt skifter labels ud, men ikke vil undvære dem. Det smarte design gør nemlig, at du kan skrive på dem med en whiteboard tusch, og blot tørre det af, når dit fine label skal bruges til en anden kategori.

Smarte labelklips udviklet til Linea-serien

Kender du ikke allerede de praktiske opbevaringskurve fra Linea-serien, så er det da på tide! De kommer nemlig i flere forskellige størrelser, du kan stable dem, hvis du tilføjer et af de smukke låg, og du kan desuden sætte disse smarte labelklips på! Det skal være nemt at organisere! Derfor er vores labelklips super nemt at påføre: Du skal blot lade dine labelklips glide ned over kanten på dine opbevaringskasser, og så sidder den fast. Hos Organized siger vi ‘pænt nej tak’ til besværlige labels.

Hvordan rengøres klips til label

Tør dem af med en klud, når du gerne vil bruge dit label til en anden kategori.