Søg efter produkter

close

Get Started // Get Organized

Hvilke opbevaringskasser passer til dig?

Der findes en masse forskellige typer af opbevaringskasser, der hver kan noget helt specielt. Hos Organized finder du et helt fantastisk udvalg af dem, men hvilke opbevaringskasser er de rigtige til dig? Det finder vi hurtigt ud af sammen – vi er nemlig organiseringseksperter, der er klar til at vejlede dig til det helt rigtige valg.

Svar på spørgsmålene herunder, og så er du lynhurtigt på vej mod din egen fantastiske organiseringsfest!

Hvor skal dine opbevaringskasser bruges?

I første omgang skal vi jo finde ud af, hvor dine opbevaringskasser skal være i hjemmet. Mangler du opbevaringskasser til badeværelset, køkkenet, kontoret eller noget helt fjerde, så kan det nemlig have betydning for, hvilke du skal vælge.

Så første ting du skal tage stilling til er: Hvor skal dine opbevaringskasser stå? Lad os gennemgå et par muligheder sammen.

  • Leder du efter opbevaring til køkkenet eller viktualierummet, så er du nok på jagt efter nogle praktiske løsninger, der kan holde til at blive gjort rent ind i mellem. Det kan også være, at du gerne vil have et æstetisk køkken, der bare ser knaldgodt ud (man kan heldigvis få begge dele 😜).
  • Leder du efter opbevaringskasser til badeværelset, så er det vigtigt, at det kan holde til at stå i et vådrum. Papir og pap er derfor ikke det helt rigtige valg.
  • Leder du efter opbevaringskasser til kontoret, så må de gerne være simple og i et elegant design – det giver nemlig hovedet ro, så man kan fokusere på arbejdet, når man sidder på hjemmekontoret 💆‍♂️.

Så er det køkkenet, soveværelset, viktualierummet, garagen eller et helt femte sted, der trænger til en overhaling derhjemme?

Hvad skal dine opbevaringskasser være lavet af?

Det næste skridt på vejen til et lækkert og organiseret hjem er at tage stilling til, hvad dine opbevaringskasser skal være lavet af. Hos Organized går vi meget op i at vælge den helt rette opbevaring. Det betyder også, at det er lavet af det helt rigtige materiale. Lad os gennemgå de forskellige materialer sammen herunder.

Opbevaringskasser i plast

Et populært valg er gennemsigtig plast, da det giver dig overblik. Gennemsigtig plast skjuler nemlig ikke noget, så du kan altid se, hvad der er i dine opbevaringskasser. Det er også langt nemmere at orientere sig og at finde det, man leder efter, når det titter frem i opbevaringskassen. En af vores mest populære plastserier er Alberte-serien.

Alberte kan lidt af hvert, og det er derfor, at hun er af vores mest populære piger. Alberte opbevaringskasser er gennemsigtige, så du kan altid se, hvad der er i hende. Derudover er hun stabelbar og har fine håndtag, så det er nemt at udnytte pladsen med hende samt at flytte hende rundt. Hun er desuden lavet til både at kunne bruges i køleskabet og fryseren … listen er altså næsten endeløs med fordele ved at anvende Alberte opbevaringskasser til organisering af hjemmet.

Man kan selvfølgelig også vælge opbevaringskasser i plast, der er farvet, så det pynter og lyser op. Der har vi eksempelvis de fremragende Aykasa foldekasser, som kommer i en lang række forskellige farver 🤩. Aykasa foldekasser er også stabelbare, og der er selvfølgelig også håndtag på de lækre opbevaringkasser. De giver bare et lille pift af fest og farver 🥳 

Opbevaringskasser i flet

Et andet lækkert materiale er vandhyacint (det er det, du måske kender fra vores helt fantastiske Mille fletkurve). Det er varmt og smukt, så det passer perfekt ind i en sand æstetikers hjem.

Fletkurve er, som de farvede Aykasa opbevaringskasser i plast, super æstetiske, men bringer samtidig også et naturelement ind i hjemmet.

Opbevaringskasser i træ

En god kombination af funktion og æstetik kunne være trækasser. I vores shop finder du et stort udvalg af det lækre og letvægtige kejsertræ. Det vejer nærmest ingenting (modsat de fleste andre trækasser), og så har de den skønneste lyse farve. Den passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil.

Fordelen ved opbevaringskasser i træ er, at de er super slidstærke, smukke og super praktiske. Det er perfekt for dig, der gerne vil have opbevaringskasser, der er nemme at flytte rundt, ser godt ud og som kan holde til hverdagen 👏.

Så hvilken materiale skal du vælge?

  • Ønsker du hurtigt overblik, så er gennemsigtige opbevaringskasser det rigtige valg. Du kan selvfølgelig også skabe overblik med labels på opbevaringskasser af træ eller i flet.
  • Ønsker du et slidstærkt materiale så er plast og træ begge oplagte valg.
  • Er udseendet alt for dig, så kan det være, at farvet plast, vandhyacint eller træ er materialet på dine kommende opbevaringskasser.

Hvilken størrelse skal dine opbevaringskasser have?

Når du vælger opbevaring, så er et af det vigtigste trin at måle op. Selvom man synes, at man har en nogenlunde idé om, hvor dybe hylderne er, så kan man altid skyde lidt forkert. Sørg derfor lige for at hive målebåndet frem, så du er sikker på at finde et perfekt match!

Vidste du, at vi har en filterfunktion i vores shop, hvor du kan skrive dine mål ind, og så foreslår shoppen en masse forskellige muligheder for dig 💃.

Hvad skal der være i dine opbevaringskasser?

Så kommer vi til det sjove: Hvad skal der være i kassen? Det hænger jo sammen, hvor de skal stå i hjemmet. Der står jo sjovt nok ikke dåser med flåede tomater på badeværelset og nok heller ikke på kontoret.

Det er vigtigt at tage i betragtning, hvad der skal ligge i dine opbevaringskasser.

Hvordan skal dine opbevaringskasser se ud?

Vi har jo allerede snakket lidt om materialet. Det har selvfølgelig også en betydning for, hvilket udtryk dine opbevaringskasser har.

Herunder kan du se lidt forskellige muligheder, og du finder selvfølgelig dem alle i Organizeds shop.

Inspiration til dit hjem

Find de rigtige opbevaringskasser her