Søg efter produkter

close

Organizing

Julegaveguide: Gaver til ham

Nu det jul igen, nu det jul igen og skal jeg give ham strømper og underbukser igen i år? 🧦

Julen bringer hygge, nærvær og skønne dufte med sig hvert år. Team Organized er gået sammen og har fundet en liste fyldt med gaver, som vi er sikre på at vores kærester, brødre, venner … og ja, vores dejlige lagermand Frederik vil være ellevild med. Læs med og bliv inspireret til at finde perfekte gaver til ham, som du holder af.

 

1. Gaver til ham med rejsefeber

Har du en skøn mand i dit liv, der bare ikke kan blive inden for landets grænser mere end et par måneder, inden det kribler i ham for at flyve ud og opleve verdenen? ✈️ Det er skønt med en mand, der har så meget wanderlust (og lyst til at dele turene med dig ind i mellem). Se hvad du kan give ham til jul.

En god tur i lufthavnen

Er der gemt en rigtig far type i ham, som du gerne vil finde en gave til? Er han måske typen, der møder op 5 timer i forvejen i lufthavnen, ham der altid har tjek på alle de vigtige rejsedokumenter og som altid sørger for, at tidsplanen ikke skrider (man skal jo gerne nå en hotdog og en øl i lufthavnen)? ⌚️

Gaven til ham, der rejser meget kunne snildt være en taske til pas (9), der hjælper ham med at holde alt fra pas til boardingpass samlet. Så er der ingen slinger i valsen, når det er tid til at gå til gaten.

Styr på rejsen

Kunne du godt tænke dig, at købe gaver til ham til hans næste rejse, så er Iris en perfekt rejsemakker, som han sikkert vil elske at pakke op til jul.

Iris er nemlig en skøn serie af rejse opbevaring, der passer perfekt til den rejseglade mand. Iris er nemlig både en skøn toilettaske med krog (1), der giver ham overblik over toiletsagerne. Den smarte toilettaske kan nemlig foldes ud og hænges op på en knag, håndklædeholder eller bøjlestang. På den måde kan han altid nemt fine negleklipperen – den er nemlig i plain sight (det værdsætter mange mænd jo).

Iris er også en skøn accessory organizer (8), der er perfekt til at holde styr på opladere og kabler til hans kamera 📸. Vi ved jo alle, at en rejse skal dokumenteres, så den også kan lægges på Instagram med teksten: “Dagens kontor”. 

 

Et helt rejsesæt

Elsker du at have mange gaver til ham under juletræet, så du kan nyde at han pakker den ene op efter den anden? Så kan du faktisk forære ham et helt rejsesæt fra vores lækre Emily-serie. I den praktiske serie af rejseopbevaring finder du packing cubes (3 og 14), toilettaske, cable organizer (4), skopose samt vasketøjsposer (13).

De matcher i farve og funktionalitet – Emily er uden tvivl en af de meste berejste opbevaringsven, som du kan finde i Organizeds skønne organiseringsunivers.

2. Gaver til ham der altid er velklædt

Leder du efter gaver til ham, der bare altid ser knaldgodt ud og hvis tøj spiller max? 👌 Så giv ham lidt lækkert til hans tøj opbevaring.

En organiseret strømpeskuffe

Er gaven til ham altid en ny omgang strømper og underbukser? Måske bugner din kæreste, mands eller brors garderobe med lige netop strømper og underbukser fordi det er en yndet gave at give til mænd.

I år kan du give ham … system til sokkeskuffen! Den smarte Carrie skuffe organizer er helt perfekt til lige netop underbukser og strømper. Bor du sammen med ham, som du leder efter julegaver til, så er det uden tvivl også en lille gave til dig selv. He he. 

Et sted til accessories

Leder du efter den perfekte julegave til ham, der altid går med ur, briller, ringe og lignende? Så giv ham en god fast plads til alle de ting, han altid går med. Det kunne passende være i en skøn opladerstation, hvor telefonen også kan bo 📱.

Der er tre gode størrelser, der kan rumme selv den mest pynteglade mands accessories.

Det rigtige udstyr for en velklædt mand

Gaver til ham kan også være et helt nyt sæt bøjler, der er perfekt til alle hans blazere, habitter og skjorter 👔. Tag eksempelvis den smarte jakkebøjle (2), der har brede sider (så ærmerne ikke bliver deforme) og bukseklips.

Her kan han altså hænge sine sæt eller måske planlægge sine outfits på.

Matchende bøjler er desuden et kæmpe WIN, hvis du gerne vil have at garderoben er overskuelig og velorganiseret.

En effektiv vaskedag

Er vaskedag næsten en helligdag for ham, som du skal finde en julegave til. Glæd ham med en tøjfolder.

En tøjfolder sørger nemlig for, at alt tøjet er sirligt og enst foldet sammen. Det er perfekt til ham, der har en samling af lækre t-shirts eller sweaters.

Aya er uden tvivl også en favorit blandt mændene – hun gør det nemlig nemt og enkelt at folde vasketøj.

3. Gaver til ham der gamer

Gaver til ham der gamer … er det måske ørepropper til dig selv? Spøg til side, så er gaming en fantastisk måde at koble af efter en lang dag og en skøn underholdning til en lækker søndag formiddag.

Se her, hvilke gaver til ham der gamer, som du kan glæde ham med i år.

Høretelefonholdere til gaming stationen

Er det lige før, at du ikke kan genkende din bror uden høretelefonerne på 🎧? Hvis han nu tager dem af ind i mellem (det gør han nok), så giv ham en god plads, hvor de kan blive opbevaret sikkert og samtidig nydt af øjet.

Både Iben (12) og Belle (11) er ideelle til ham, der har et par høretelefoner på gamingstationen, der gerne må få en fast plads.

En opladerstation til controlleren

Leder du efter gaver til ham, der altid bliver noget sur, når der ikke er mere strøm på controlleren? Så giv ham en holder til dem, hvor de kan ligge mens de bliver ladet op! 

Belle er en skøn og stilsikker løsning til opbevaring og opladning af controllere (og faktisk også høretelefoner).

Har han hele tre controllere, så kan Thora (5) faktisk være den perfekte julegave til ham. På den smarte controller holder er der nemlig hele tre pladser – og den kan justeres efter hans ønske.

4. Gaver til ham der elsker at hygge og charmere

Nogle mænd er jo bare nogle rigtige hyggere, der elsker lækker mad, god vin og godt selskab. Det er uden tvivl også nogle skønne nogle at være i selskab med – man føler sig altid taget godt af, når man besøger dem.

Sommelier eller bare glad for druer?

Leder du efter gaver til ham, der altid knapper en god flaske op og har en hel speciel teknik til at kunne bære sine flotte vinglas ind på bordet 🍷?

Det er ret ligetil – giv ham en vinglasholder!

En vinglasholder er faktisk god til både, når der er et helt bord med gæster eller bare behov for en lille onsdagsdrue 🍇. Vinglassene hænger klar til at bliver taget i brug og hygget med.

Gastromanden med scoreretten

Gaven til ham der bare kan smelte dit hjerte med sin carbonara? Det er et skønt sæt til scoreretten!

Han har uden tvivl en samling af forskellige pastatyper, som får de fleste til at måbe. Gaven til ham kunne være nogle skønne opbevaringsglas med låg, der lader pastaen få al den opmærksomhed og praktiske opbevaringsplads, som det fortjener.

Prikken over i’et er selvfølgelig pastalabels (7), så han kan holde styr på alle sine specialpastaer derhjemme 🍝!

En ny køkkenmakker

Thora er en lækker serie af opbevaringsløsninger til køkkenet. Hun er lavet af metal og kommer i både sort og hvid – så hun passer altså ind i ethvert køkken.

Står ham du køber gave til meget i køkkenet, så har han garanteret en del tallerkener, køkkenmaskiner … ja, generelt mange ting i skabene. Giv ham en smart tallerkenholder (10), så han lynhurtigt kan plate de kulnariske mesterværker, som han kreerer i køkkenet 🍽.

En anden god gave til ham kunne være en smart grydeske- og grydelågsholder. Den er perfekt til ham, der altid serverer lækre gryderetter med brændte fingerspidser eller et tilsovset køkkenbord – Thora er en skøn hjælp til lige netop ham.

Har han en masse lækre skærebrædder (de helt lækre af unikke træsorter), så har Thora faktisk også en fin plads til dem. Thora er nemlig også en skærebræddeholder, som giver alle hans elskede skærebrædder en perfekt plads, der er nem at komme til. 

5. Gaver til ham der elsker at organisere

Gaver til ham, der elsker at organisere er faktisk super nemt. Det er selvfølgelig et gavekort til Organized.

Så kan han nemlig helt selv gå amok i det skønneste organiseringsunivers, der findes i Danmark. Giv ham muligheden for at holde et brag af en organiseringsfest sammen med vores dygtige organiseringseksperter og alle vores fantastiske opbevaringsløsninger til hele hjemmet.

Glædelig jul og god organiseringsfest!

Er du blevet inspireret til at købe gaver til ham, som du holder af eller måske et par ekstra julegaver til dig selv. Besøg vores shop, hvor vi har et formidabelt udvalg af alt fra køleskabsorganisering til elektronik opbevaring.

Vi ses derinde!

Besøg shoppen

Shop the look

Har du endnu ikke fundet den perfekte gave?