Søg efter produkter

close

Organizing

Julegaveguide: Gaver til hende

Gaver til hende … gaver til hende … hvad skal jeg dog finde på af gaver til hende!? Så er det tid til jul, hygge, pebernødder og julegaver til hende. Men hvad skal man dog lægge under juletræet i år 🎄?

Team Organized har snakket om, hvilke gaver, som vi vil elske at få til jul, og vi deler selvfølgelig listen med jer! Så er du lidt på udebane, så fortvivl ej – her kommer der en masse skønne gaver til hende, som du holder af.

 

1. Gaver til hende der elsker smykker

Er din julegave til hende stort set altid smykker? Måske din kæreste er super pynteglad og forlader ikke hjemmet uden at der er sørget for både øreringe og og armbånd?

Har hun allerede smykkerne, så kan julegaven til hende jo være ny smykkeopbevaring.

Smykker i skuffen

Gaver til hende der har smykker opbevaret i badeværelsesskuffen eller måske i garderobeskuffen kunne være en smart indsats, der er justerbar og perfekt til smykkeopbevaring. 

En Adriana smykke organizer (1) er en hel drøm i sig selv. Den ser nemlig brandgodt ud og giver en følelse af et luksuriøst walk in closet eller endda en smykkeforretning. Den kan justeres i siderne, så den passer perfekt til den skuffe, som din kæreste, kone eller veninde har sine smykker i.  

Et nyt lækkert smykkeskrin

Du kan selvfølgelig også sagtens finde gaver til hende, der ikke har smykker i en skuffe men stadig har behov for ny smykkeopbevaring.

Smykkeskrin (5) er nemlig et sikkert hit, og heri kan alle de gaver, som du til har givet hende til jul eller hendes fødselsdag ligge smukt organiseret i.

Ved du, at hun allerede har kigget på smykkeskrin uden at finde det helt rigtige? En del kvinder har præferencer, når det kommer til smykker. Det vil sige, at de bedst kan lide øreringe og aldrig går med halskæder og lignende. Så er det faktisk svært at finde et godt smykkeskrin 🧐.

Det laver Adriana (15) og Gabriella (2) dog om på. De smarte smykkeskrin er nemlig lavet i moduler, og derfor kan smykkeskrinet tilpasses lige netop hendes smykker. Mange armbånd? Flere lag til armbånd. Der er endda et af modulerne, der er lavet til solbriller – en sjældenhed og lidt af en perle, når man kigger på smykkeskrin.

Dekorative ringholdere

Leder du efter gaver til hende, der vitterligt ikke har mere plads på fingrene, fordi hun altid har mindst 14 fingerringe på 💍?

Giv hende en ringholder til de fine ringe! Her kan hun opbevarer sine fingerringe mens de ikke er i brug. De er smukke at have på badeværelsesbordet eller på natbordet – altså der hvor hun tager sine ringe af.

2. Gaver til hende der elsker madblogs

Leder du efter gaver til hende, der bare elsker madlavning cirka lige så meget som at organisere køkkenet påny?

Hos Organized er vi eksperter i køkkenorganisering, og vi har uden tvivl de allerbedste julegaver til hende, der læser mindst 89 madblogs om ugen 👩‍🍳.

Et ansigtsløft til køkkenets tørvarer

Leder du efter gaver til hende, der får hende til at springe op af sofaen og kaste sig i din favn i ren lykke? Så er opbevaringsglas med låg (9) med tilhørende tørvarerlabels (4) perfekt!

Du kan selvfølgelig også vælge nogle smart opbevaringsbøtter (8), der passer ned i skufferne, hvis det er der, hun opbevarer sin tørvarer.

Ny opbevaring kan netop gøre, at hendes køkken kommer til at ligne hendes yndlings madbloggers – det er en perfekt gave til hende 👏!

Spice krydderiopbevaringen op

Den bedste gave til hende kan være lidt ekstra krydderi på tilværelsen … eller måske krydderiopbevaringen.

Nye matchende krydderiglas (3, 12 og 16) med tilhørende krydderilabels er altid en sikker vinder! Spice det lidt ekstra op med en skuffeindsats (13) til hende, der har det i skuffen eller måske et podium til hende, der har krydderiene i et køkkenskab.

3. Gaver til hende der er et sandt stilikon

Køber du aldrig tøj i gave til hende, fordi hun bare har et stilsikkert og kompromisløst blik (som du altså ikke har ude i butikken)?

Hvis hun elsker tøj, så kan du med fordel give hende garderobe opbevaring – hun trænger sikkert 👗!

En taskeholder til garderoben

Elsker hun tasker? JA! Hvilke gaver til hende der elsker tasker sprænger ikke budgettet? Taskeholdere 👛. 

Et godt råd: Nogle kvinder vil især blive glade for den smarte taskeholder, hvis der følger en ny taske med. Det er lidt som at huske at putte penge i en pung, inden man forærer den væk – det kan betyde uheld ikke at gøre det.

En taskeholder er en smart måde at opbevare og udstille tasker på, så hun let kan få øje på alle sine darlings. Der er både en lille taskeholder (12) til håndtasker og clutches samt en stor taskeholder (12) til, ja, store tasker 👜.

Nye smukke bøjler

Er du på udkig efter gaver til hende, som har en prangende garderobe? Så smut lige ind i den og se efter, om hun har matchende bøjler. Hvis ikke de er ens, så er det en knaldgod julegave til hende.

Eksempelvis kobberbøjler (14) er så lækre at få i julegave, da de både er super praktiske, pynter på garderoben og humøret. Behøver vi sige mere?

En lækker bøjlestang

Mangler hun lidt ekstra garderobeplads? Savner hun måske en station til at kunne planlægge outfits på? Så er en lille bøjlestang en genial gave til hende.

Frem for et helt stativ, så er en lille bøjlestang nemlig perfekt til outfits, hænge specielle kjoler eller bare den smukke slåbrok (som du jo også gerne vil se noget mere af).

4. Gaver til hende der er en lille beauty guru

Gaver til hende der elsker makeup, er en sand kunster på sine øjenlåg men som også ved præcis, hvad hun kan lide? Uf.

Er du ikke en haj til at købe øjenskygger, hvor byttemærket ikke kommer i brug, så giv hende i stedet smuk opbevaring til hendes elskede makeup.

En holder til paletter

De fleste kvinder, der elsker makeup og især smukke paletter har uden tvivl googlet: “palette holder”, “palette opbevaring” og så videre. Det kan nemlig være lidt svært at opbevare makeuppaletter, men det er heldigvis ikke umuligt.

En Maria makeup organizer (11) er nemlig som skabt til paletter (den er skabt til paletter). Det er uden tvivl en gave, som enhver beauty lover kommer til at elske 🥰!

Pift makeupskuffen op

Er du måske på udkig efter gaver til hende, der har en hel makeupskuffe, så kan du med fordel give hende indsats, der er justerbar og bare en gennemskøn makeup organizer (10).

Den kan trækkes ud i siderne så den passer i enhver skuffe – også selvom hun flytter! Der er både plads til makeupbørster, bronzer, skygger og meget mere i den 💄.

En transportabel makeup kasse

Leder du efter gaver til hende, der altid jagter det gode lys, når hun lægger makeup? Måske hende der bor småt?

Så er en smart og rummelig makeup kasse (6) en perfekt julegave til hende! Heri er der nemlig både plads til lipgloss, hudpleje, makeupfjerne og en masse selvforkælelse og kreativitet.

Der er endda et spejl i den lækre makeup kasse, som kan vippes op, når makeuppen lægges. Altså en formidabel julegave til hende, der elsker at få vipperne til at poppe og glimmer på øjenene og kindbenene!

5. Gaver til hende der elsker at organisere

Gaver til hende, der elsker at organisere er faktisk super nemt. Det er selvfølgelig et gavekort til Organized.

Så kan hun nemlig helt selv gå amok i det skønneste organiseringsunivers, der findes i Danmark. Giv hende muligheden for at holde et brag af en organiseringsfest sammen med vores dygtige organiseringseksperter og alle vores fantastiske opbevaringsløsninger til hele hjemmet.

Glædelig jul og god organiseringsfest!

Er du blevet inspireret til at købe gaver til hende, som du holder af eller måske et par ekstra julegaver til dig selv. Besøg vores shop, hvor vi har et formidabelt udvalg af alt fra køleskabsorganisering til badeværelsesopbevaring.

Vi ses derinde!

 

Besøg shoppen

Shop the look

Inspirationen til den perfekte gave fortsætter