Søg efter produkter

close

How to

Organisér dit hjemmekontor: Sådan optimerer du arbejdet derhjemme

Hvis du stadig ligesom de fleste andre forsøger at tilpasse dig den nye virkelighed med hjemmearbejde, zoom-møder, mundbind, sprit og generel uvidenhed, er vi her for dig!

Vi hjælper dig her med at optimere dit hjemmekontor med fokus på systemer, der kan hjælpe dig med at føle dig mindre stresset og mere produktiv mens du arbejder hjemmefra. Målet er ikke at du skal Du kan frit vælge de miniprojekter, der passer til dig og dit hjem.

Selv små justeringer kan hjælpe dig med at streamline din daglige rutine, når du skal vænne dig til at arbejde fra dit midlertidige arbejdsområde.

Et par overordnede overvejelser, du kan gøre dig:

  • Afsæt et designeret – altså særligt – sted til dit kontor.
  • Hvis du har en dør, så luk den.
  • Prøv at minimere antallet af distraktioner i hjemmekontoret (TV, playstation … børn).
  • Gør din arbejdsstation så behagelig som muligt – du skal jo bruge en del tid der!
  • Organisér, lav systemer og vedligehold dem.

Kom godt i gang

Hvis du er som de fleste andre, bruger du nok mest tid ved dit skrivebord. Så start dér og med en clean slate: Tag alt fra dit skrivebord, der ikke er direkte relateret til dit arbejde og gennemgå dem én for én. Overvej hvor ofte du bruger dem. Er det en gang om dagen? En gang om ugen? En gang om måneden? Aldrig? Hvis du ikke bruger tingen mindst en gang om ugen, så find et andet sted til den.

Optimér din tid og produktivitet

Du spilder værdifuld tid, når du skal rod gennem dit skrivebord eller stå op og gå til dit arkivskab for at søge efter forsyninger, du bruger regelmæssigt. Selvom dit skrivebord er relativt rent til at begynde med, forbliver det ikke længe. Hver gang du trækker en forsyning, du har brug for, og efterlader den på dit skrivebord, tilføjer du rodet.

Husk hyggen!

Selvom det lyder kontraintuitivt, kan det være en måde at organisere dit rum på at bringe smukke genstande ind på dit kontor. Ved at omgive dig selv med genstande, du værdsætter, er det mere sandsynligt, at du holder din plads fri for uønsket, så du kan nyde dine stykker grundigt uden afbrydelse af rod.

Er du klar til din helt egen organiseringsfest på kontoret? Du kan altid starte med at finde inspiration og de helt rigtige produkter på her.

Kontor Organisering

Kontor Organiseringsprodukter

Er det første gang, du besøger Organized?

Hvor er vi glade for at se dig!

Vi er Organized, og vi elsker at organisere hjem med funktionelle løsninger. Vi har alt til dig, der vil organisere garderobeskabet, have en rattan kurv til tæpper på altanen og meget mere.

Følg os også på sociale medier, hvor vi deler tips og tricks til organisering af forskellige rum i hjemmet.

Eller, find vores overskønne produkter i vores webshop (den er også overskøn, hvis vi selv skal sige det).

 

Gå til shoppen