Søg efter produkter

close

Organizing

Er det opbevaring? Er det en karussel? Nej, det er Organizeds superhelt: drejebakken

Et enkelt produkt, så stort potentiale! Men hvordan bruges den optimalt? Og hvorfor er den så smart? Find svaret her.

Vi har et saying i Organized: When in doubt, use a turntable … bedre kan det ikke siges.

Denne runde, roterende drejebakke er en lille superhelt, der frelser dig fra hylder med alt for mange produkter i alt for mange rækker.

Placer de produkter, du gerne vil have let tilgang til i et turntable eller drejebakke, giv det et spin (som et minitivoli, ja!) og voilá – alt lige ved hånden. Intet bliver glemt og mindre bliver spildt. Som at vinde to gange i tombolaen!

Turntables kan bruges overalt! Men her er tre af vores favoritorganiseringer:

På køkkenbordet

Saml alle de ting, du normalt har stående (og fylde!) ved siden af komfuret på en drejebakke. Det giver ro for øjet at have olie, balsamico, salt, peber, og andre delikatesser placeret ét sted.

I køleskabet

Vi har tendens til at ophobe glas i vores køleskabe. Kan vi ikke lige få øje på glasset med kapers, åbner vi hurtigt et nyt – og så står der et glas kapers allerinderst og bliver for gammelt. Det er ikke optimalt – hverken for glasset med kapers, eller for madspildet. Derfor: turntable to the rescue! Placer alle glas deri, og hold let overblik og orden.

På badeværelset

Vi ved det… det er så svært at begrænse sig her! Der er bare visse produkter, vi behøver – for at føle sig som sit mest fabolous self. Saml produkterne til din daglige rutine, og hav plads og tilgang til det hele. Ingen væltede flasker eller cremer her.

I børneværelset

Elsker krea og leg? Men rodet knap så højt? Same! We hear you. Organiser tuscher, farveblyanter, maling og pensler i en drejebakke med rum – og gør det til en sjov leg for børnene at finde de rette pladser!

Så – to sum up: when in doubt, use a turntable. Find alle de fantastiske variationer af turntables på shoppen her.

Er det første gang, du besøger Organized?

Hvor er det hyggeligt at møde dig!

Vi er Organized, og vi elsker at organisere hjem med funktionelle løsninger. Vi har alt til dig, der vil organisere garderobeskabet, have en rattan kurv til tæpper på altanen og meget mere.

Følg os også på sociale medier, hvor vi deler tips og tricks til organisering af forskellige rum i hjemmet.

Eller, find vores overskønne produkter i vores webshop (den er også overskøn, hvis vi selv skal sige det).

 

Gå til Shoppen