Søg efter produkter

close

Organizing

Te kasse eller holder til kaffekapsler? Sådan kan Organizeds produkter bruges

Kan du godt lide, når opbevaring kan lidt forskellige ting? Når en te kasse eksempelvis kan bruges til vatrondeller, vatpinde og serum eller til kaffekapslerne på snackstationen på arbejdet?

I dette indlæg hjælper vi med at tænke ud af boksen – og ind i den på ny!

Lea – te kasse eller holder til kaffekapsler?

Den populære Lea kasse med skuffe er en lækker lille sag. Det er nemlig en kasse med udtræksskuffe lavet af klar plast, som også har rene linjer og mange anvendelsesmuligheder. Team Organized har alle en Lea kasse med skuffe derhjemme, men den bliver brugt vidt forskelligt. Den bliver blandt andet brugt som te kasse, til badeværelset, til hudpleje samt makeup.

Lea er perfekt til snackstationen på kontoret eller derhjemme, for hun kan nemlig stables! 🤩  Det betyder, at hun kan bruges til at lave et tårn af fristelser og lækre smage. Team Organized er helt vilde med Lea (især marketingsafdelingen hos Team Organized elsker Lea!). På kontoret har vi også lavet et lille hjørne af Lea. Her bruger vi én som te kasse og en anden som holder til kaffekapsler.

Se hvor lækkert det kan se ud herunder:

Hold de forskellige typer af kaffe adskilt, så du altid får den rigtige kop!

Lea er perfekt til tebreve. Har du mere en fire slags, så kan du stable en mere ovenpå!

Karoline – batterikasse eller makeup organizer?

Skønne lille Karoline forstår sig virkelig på alsidighed: Hun kan nemlig bruges til (stort set) alt. Kender du ikke Karoline, så er det en kasse med låg, som er drønpraktisk! Den kan nemlig stables, og det fine låg sørger for, at indholdet bliver beskyttet mod støv med videre 🧹

Karoline er faktisk både perfekt som opbevaring og udstilling – har du en kæmpe solbrillesamling, så kan de snildt ligge deri. På den måde kan du have matchende opbevaring, der stadig tillader dig at se det, der gemmer sig deri.

Hos Team Organized bruger vi Karoline lidt forskelligt. Herunder kan du se, hvordan organiseringseksperten Sabina bruger kassen med låg på forskellige måder.

Hjemme hos Sabina bruges Karoline til både som batterikasse, værktøjsopbevaring og makeup organizer. Det er lækkert at kunne følge med i, hvor mange batterier der er tilbage i hendes batterikasse (og som du kan se, så løber hun ikke tør foreløbigt 💁‍♀️ ).

Karoline er perfekt til batterier og værktøj - praktisk kan godt se godt ud.

Udstil, beskyt og opbevar solbrillerne i en kasse med låg fra Organized.

Lærke – hair tools organizer eller opvaskebørsteholder?

Der er nok en grund til, at hvis man bytter to bogstaver i ‘Lærke’, så bliver det til ‘lækre’. Produkter fra Lærke-serien er nemlig lækre! 💞 Hos Organized er vi i hvert fald faldet pladask for hende! Nu skal du høre hvorfor!

En Lærke cabinet mount kan lidt af hvert! Vi bruger blandt andet en Lærke både på badeværelset og i køkkenet.

Lærke er designet til at hænge på skabslåger, og rummene er perfekte til en hårtørrer, et glattejern og lignende. Det er desuden drønsmart, da Lærke er lavet af metal, der kan tåle de høje temperaturer. Som hair tools organizer gør hun det fantastisk, da dine hair tools netop kan komme på plads lige efter brug 💪

Lærke gider desuden egentligt ikke at have opvaskemiddel og -børste skal stå fremme hele tiden. Det er nemlig rarest, når man kan bruge sin bordplads i køkkenet til andet end en grim flaske opvaskemiddel. Hænger man en Lærke på skabslågen, så kan den fungere som opvaskebørsteholder med plads til al det du bruger til at vaske op med.

Se hvor lækkert, det kan se ud!

Vil du gerne have karkluden væk fra køkkenvasken? Her er løsningen.

Lærke låner inspiration fra frisøren og bringer en genial idé hjem til dig.

Ella – skrivebord organizer eller krydderiopbevaring?

Den sidste af de skønne damer, som vi vil give lidt spotlight i denne omgang, er Ella 🌟 Der findes mange forskellige størrelser, forme og udgaver af Ella … og de kan bruges til mange ting!

Ella er eksempelvis god til de der drilske poser med krydderi, der bare vælter rundt, når man forsøger at stille dem pænt. Rumme i en af vores Ella opbevaringskasser ideelle til netop poser og breve med krydderier og krydderiblandinger. Det er derfor en skøn løsning til krydderiopbevaring derhjemme!

Ella kan også snildt spice arbejdet lidt op som en skrivebord organizer! 💥 Rummene er nemlig ikke bare gode til spidskommen men også sticky notes. Vil du se, hvordan det kan se ud, så se herunder.

Ella kan både være en kæmpe genial skrivebords organizer ...

... og en spicy lady! Hun ordner gerne poser med krydderier.

Er det første gang, du besøger Organized?

Vi elsker, at møde nye mennesker! Det er dejligt at møde dig – skal vi ikke lære hinanden lidt bedre at kende?

Vi kunne connecte på Instagram, hvor vi deler inspirerende billeder og videoer 😍

Du kan også se resten af vores katalog af produkter inde på vores shop. Vi specialiserer os i funktionel og lækker opbevaring, der hjælper dig med at få en mere organiseret hverdag. Derinde finder du alt fra en te kasse til en opvaskebørsteholder!

Besøg shoppen