Søg efter produkter
close

Organizing

Hvorfor er gennemsigtige kasser smarte? Derfor skal du vælge dem som opbevaring

Fem gode grunde til, at gennemsigtige er et absolut must-have i din organisering!

Verden er fyldt med bokse, kasser, kurve, beholdere, og andre containere. Alle er fantastiske, og opfylder hver og én forskellige formål. Der er dog liiiiige én slags kasse, vi har en lidt større kærlighed (ja, helt ind i hjertet!) til, nemlig: gennemsigtige kasser!

Jaja, vi ved, I tænker – eh, hvad? Men der er en mening, så hør os lige ud!

Med gennemsigtige kasser er det nemt at se, hvad der er i dem – og hurtigt finde det, man har brug for.

1. What you see is what you get

De transparente kasser er…. well, transparente. Det er altså nemt at se, hvad der er i dem og hurtigt finde det, man har brug for. Når du laver nye systemer og introducerer nye kasser i dit hjem, vænner du dig lynhurtigt til dem, fordi alt er synligt og intuitivt.

2. Nemt for hele familien

Fordi de er gennemsigtige, er det nemt for hele familien at finde alt – og bonus: Du slipper for et endeløst hav af spørgsmål om, hvor hvad er. Ja, de gennemsigtige kasser efterlader ikke noget til fantasien!

3. Commitment til at holde orden

Fordi du hver dag ser på indholdet i kassen, vil oddsene for orden være kæmpestore! Du og resten af husstanden vil nemlig være langt mere tilbøjelige til at holde orden i kasserne. Se kasserne som en lille hjælper, som hjælper til at holde jer alle accountable. You’ welcome!

4. Minimer (mad)spild 

Ud med udløbet holdbarhed og unødigt madspild – og ind med fuldt overblik og penge sparet. Du ved, hvad du har i skabe og skuffer, bruger det inden sidste anvendelsesdato, og køber ikke noget, du allerede har. Det er da dét, man kalder kæmpe win-win. Det er altså perfekt, når det gælder køleskab opbevaring.

5. Kvalitet over kvantitet  

Vi er professionelle organizers, og anbefaler kun det bedste af det bedste. I funktionalitet såvel som kvalitet. Og her er akrylkasser altså en sikker vinder. Hvis I er nået hertil i artiklen (may we just say; well done!) – så har I efterhånden fået en god idé om, at funktionaliteten er tip-top. Det samme er kvaliteten – akrylkasser holder i mange år, bliver ikke ridsede og kan bruges i alle mulige forskellige organiseringer.

Gennemsigtige kasser holder i mange år, bliver ikke ridsede og kan bruges i alle mulige forskellige organiseringer.

 

Alle vores transparente kasser er BPA-frie, og godkendte til opbevaring af madvarer. Du kan finde masser af kasser, der passer (hehe!) til alle de formål, du må have brug for i dit liv – eller måske mere hjem. Du kan se dem alle sammen lige her.

De bedste hilsener

Sabina & Team Organized

Er det første gang, du er her?

Dejligt at møde dig!

Vi er Organized, og vi elsker at organisere hjem med funktionelle løsninger. Vi har alt til dig, der vil organisere garderobeskabet, have en rattan kurv til tæpper på altanen og meget mere.

Følg os også på sociale medier, hvor vi deler tips og tricks til organisering af forskellige rum i hjemmet.

Eller, find vores overskønne produkter i vores webshop (den er også overskøn, hvis vi selv skal sige det).

 

Gå til Shoppen