Søg efter produkter

close

How to

Tøjopbevaring i skuffen: træningstøj

Tøjopbevaring er noget, vi faktisk forholder os til hver dag (medmindre du er kæmpe naturist 🍑  ). Ellers tager du nok et kig i garderoben cirka en gang eller to om dagen. Her bliver du mødt af … ja, tøjopbevaring.

Det er dog sådan, at opbevaring til tøj ikke er et onesize-fits-all – vi har nemlig alle forskellige størrelser og former på garderoberne. Det er dog nemt at få skræddersyet tøjopbevaring helt uden at tømme kontoen.

I dette blogindlæg tager vi dig igennem, hvordan du kan organisere dit træningstøj i garderobeskuffen, så det er nemt at pakke tasken, inden du rammer fitten 💪

Brug Organized-metoden i garderoben

Er du en af vores faste læsere, så kender du nok allerede til Organized-metoden. Vores organiseringseksperter har udviklet metoden, som er det perfekte værktøj til at få mere ro og overskud i hverdagen.

Har du endnu ikke hørt om Organized-metoden (eller vil du gerne lige have genopfrisket den), så gennemgår vi den lige sammen.

Trin 1: Tag alt træningstøjet frem

Start med at tage det hele ud. På den måde er du nemlig sikker på, at der ikke ligger tøj derinde, som aldrig bliver brugt og bare bliver ved med at forputte sig.

Trin 2: Declutter

Gennemgå alt tøjet og vurdér, hvorvidt du faktisk bruger det, om det er for småt, om der er huller i det, eller om det har aftjent sin værnepligt. Det du ikke bruger kan du forære til venner, familie eller donere til genbrug eller velgørenhed.

Trin 3: Kategoriser

Inddel træningstøjet i kategorier. Lav eksempelvis underkategorier inden for sportstøj: løbetights, shorts, t-shirts, strømper med videre. Jo mere definerede dine kateogier er, des nemmere bliver det for dig at bruge din garderobe og finde dit tøj.

Trin 4: Fold tøjet og find den rette tøjopbevaring

Fold tøjet, så det kan komme ind i garderoben i de nye tildelte kategorier. Læs vores indlæg, hvor vi viser, hvordan man bedst folder bukser, hvilket også er perfekt til sportstights.

Det er også nu, at du skal finde den opbevaring, som du skal bruge. Opbevaring til tøj kan både være kasser, trådkurve eller måske den geniale Hannah skuffeinddeler!

Trin 5: Gentag processen

Hvis du vedligeholder din (nu) velorganiserede garderobe, så behøver du ikke give den, den helt store tur lige foreløbigt.

Gentag derfor processen regelmæssigt. Vi anbefaler at gøre det en gang om måneden.

Hvordan opbevarer man bedst træningstøj? Find den rette organizer!

Er du ikke helt sikker på, hvad der er det rigtige at vælge af smart tøj opbevaring? Det kan vi heldigvis hjælpe med. Hos Organized er vi nemlig ret passionerede omkring at finde den helt rette opbevaring til dig, så alle dine behov er dækket på en smart, praktisk og pæn måde.

Opbevaring af træningstøj kan gøres nemt og perfekt ved at vælge eksempelvis en justerbar organizer. Det kunne eksempelvis være modellen Hannah, der er en skuffeinddeler til tøj, der kan tilpasses forskellige størrelser og typer af skuffer.

Hannah passer altid, da den smarte organizer nemt kan flyttes, justeres og anvendes til når garderoben vokser eller flytter. Det er ikke kun sportstøj hun kan hjælpe med – hun holder gerne styr på hele garderoben, og så er hun perfekt til vertikal tøjopbevaring.

Se hvor nemt og overskueligt sportstøjet er opbevaret, når man bruger en skuffeinddeler til tøj, Organized-metoden samt vertikal tøjopbevaring!

 

Velkommen til

Er det første gang du besøger os?

Jubii! Vi elsker at møde nye mennesker, så vi er lykkelige over at kunne sige ‘hej’ til dig. Vi tror, at du interesserer dig for organisering, opbevaring samt en mere overskuelig hverdag … så har vi faktisk noget til fælles!

Du kan besøge vores shop, der er fyldt med redskaber til dig, der gerne vil have en mere organiseret hverdag. Tjek også vores sociale medier – der er nemlig et væld af tilfredsstillende billeder og videoer, der sikkert er noget for dig!

Besøg shoppen