Søg efter produkter
close

How to

Organisér julepynten: Sådan opbevarer du bedst nisser og julekugler

Når julen ikke skal vare lige til påske

Selvom det for nogle kan det stikke lidt i (jule)hjertet, at pynten ikke kan være fremme 365 dage om året, skal det jo ned på et tidspunkt. Om du pakker det ned mellem jul og nytår eller venter helt til januar eller juni, er op til dig – no judgement!
Her får du vores tips til, hvordan du kan organisere og lægge julepynten væk på en måde, så det både beskyttes mod skader og gør det lettere at pakke ud igen næste år.

Forevig pynten i billeder

Et lille tip er til allerede før du begynder at pakke pynten ned, kan du tage billeder af dit julehjem, som du kan bruge som reference det kommende år. Det kan gøre din udpakningsproces nemmere, når du visuelt kan se, hvad du har, og hvor det skal være.

Sortér og ryd ud

I stedet for ufortrødent at komme al pynten i kasser, så gør det med omtanke og overvej om det skal gemmes for at pynte næste jul. Det er spild af både plads og energi at pakke det ned i år og pakke det ud igen næste år, hvis det er ting, der ikke længere giver dig julelys i øjnene eller garanterer julestemning. Så hav et par poser klar til ting, som du enten vil smide ud eller donere.

Opbevar i god stand

Hvis noget er i stykker, så reparer det eller smid det ud. Er noget blevet beskidt af for eksempel stearin, så rens det inden du pakker det ned. Det kræver mere at skulle til det når tingene har været gemt væk i et år, så få det ordnet med det samme og gør udpakning og pyntning lettere og sjovere for fremtidig dig!

Sæt label på ALT

Bare fordi du kun bruger julepynten en gang om året, betyder det ikke, at du bør droppe etiketter. Faktisk er det endnu vigtigere at sætte etiketter på dine ting, da der kan være større sandsynlighed for, at du glemmer, hvad der er i hvilken kasse.Det er spild af både plads og energi at pakke ned i år og pakke ud næste år, hvis det er ting, der ikke længere giver dig julelys i øjnene eller garanterer julestemning

Juletips

5. Juletips til nedpakning

1

Opbevar julekugler enten efter farve, design eller hvilket træ de passer til det

2

Rul lyskæder om en holdbar rulle, så kæden er nem at vikle ud igen

3

Kom pynt lavet af papir i mapper med et hårdt ydre, så det er beskyttet mod folder

4

Tekstiler som strømper, puder, duge og juletræstæppe kan opbevares kan med fordel opbevares i vakuumposer for at optimere pladsen

Glædelige jul og god fornøjelse med organiseringen 🎄 !

ER DET FØRSTE GANG, DU ER HER?

Dejligt at møde dig!

Vi er Organized, og vi elsker at organisere hjem med funktionelle løsninger. Vi har alt til dig, der vil organisere garderobeskabet, have en rattan kurv til tæpper på altanen og meget mere.

Følg os også på sociale medier, hvor vi deler tips og tricks til organisering af forskellige rum i hjemmet.

Eller, find vores overskønne produkter i vores webshop (den er også overskøn, hvis vi selv skal sige det).

Gå til shoppen