Søg efter produkter

close

Organizing

Gode råd til opbevaring af smykker

Opbevaring af smykker kan løses på flere forskellige måder,  hvilken der passer til dig kommer an på flere forskellige ting: Hvor mange smykker du har? Hvilken type af smykker det er? Samt hvor skrøbelige dine smykker er 🤷‍♀️?

Vi har samlet en række gode råd til opbevaring af smykker, som du kan finde inspiration i. Hvis du følger rådene, så er du sikker på, at dine smykker bliver opbevaret forsvarligt og sikkert – det fortjener de selvfølgelig 👍

1. Råd: Find opbevaring af smykker til hele samlingen

Er du en rigtig pyntegris? Føler du at du nærmest er nøgen, hvis du ikke har dine ringe og creoler på, inden du forlader hjemmet? Eller har du bare en håndfuld smykker, som du gerne vil passe godt på, fordi det er dem, du bruger hver dag?

Uanset om din smykkesamling ville imponere selveste Elizabeth Taylor eller om du er mere minimalistisk, så findes der opbevaring, der passer til lige netop den dig 🤩. Når man vælger opbevaring, så er det en god idé at vælge den ud fra, hvad der skal opbevares. Det er gerne sådan, at opbevaringen skal passe til vores ting, og ikke vores ting, der skal tilpasses opbevaringen.

Opbevaring til smykker til dig med mange smykker

Har du en stor smykkesamling, så handler det om at finde opbevaring, der kan huse alle dine skatte (vi er ikke ude i en skattekiste, selvom din smykkesamling måske godt kunne fylde en op) 🙈. Her kan et stort smykkeskrin lige være sagen. Der er nemlig plads til det hele – og mere til.

Opbevaring til smykker til dig med få smykker

Hvis du ikke har så mange smykker, så fortjener de stadig at blive opbevaret med stil. Det bliver de i et lille smykkeskrin, et rundt smykkeskrin eller måske en accessory organizer

Selvom disse løsninger er mindre, så er det uden at gå på kompromis med smart inddeling og overblik – det er jo vigtigt at du stadig kan finde dine yndlingssmykker og få dem på 🧐.

Opbevaring til smykker til dig med en voksende smykkesamling

Kan du bare ikke få nok? Har du allerede en pæn smykkesamling, som vokser fra år til år? Så er et stabelbart smykkeskrin en fantastisk løsning – det kan nemlig vokse sammen med dig 🤗.

Opbevaring af smykker i eksempelvis Adriana er utrolig nemt, og hvis du begynder at mange plads, så skal du blot tilføje et ekstra lag. Et stabelbart smykkeskring består af moduler, så du skal blot finde et ekstra, når der er flere øreringe end pladser.

2. Råd: Gør din opbevaring af smykker sikker

Opbevaring af smykker må gerne være sikker, så dine armbånd og diamantøreringe forbliver pæne 🌟. Når du vælger opbevaring af smykker til hjemmet, så sørg for at huske disse tre kriterier:

  1. Har hvert smykke dets egen plads?
  2. Er indersiden af smykkeæsken blød (altså af tekstil)?
  3. Kan man lukke af for luft og støv?

Hvis din opbevaring af smykker er for lille, så risikerer du, at smykkerne ligger oven i hinanden – og det er ikke helt så hyggelig en gruppekram, som det lige lyder til 😧. Smykkerne kan nemlig ridse hinanden, da de har mange skarpe detaljer lavet af metal. Det er også derfor, at du skal finde en smykkeæske, der er blød indvendig (det er ikke bare fordi, smykkerne skal ligge behageligt).

Til slut er det en god idé, at skærme smykker, der ikke er i brug, for luft og støv. Så holder de sig nemlig pænere 👌.

3. Råd: Find det rigtige sted til opbevaring af smykker

Der er typisk to steder, hvor vi danskere opbevarer vores smykker: på overflader som badeværelsesbordet som en del af din badeværelse opbevaring eller hylden i garderoben og i skuffer. Vi har jo allerede snakket om smykkeskrin, men du skal selvfølgelig ikke snydes, hvis du er en af dem, der har opbevaring af smykker i skuffen.

Hvis du har en hel skuffe på enten badeværelset eller garderoben, der er dedikeret til dine smykker (DRØMMEN 😍!), så kan du faktisk bruge en smykke organizer til at skabe system i den. En smykke organizer er nemlig blot en indsats med en masse rum specialdesignet til forskellige smykker 🙌. Den er derudover justerbar, så den kan forlænges i bredden, så den passer perfekt til skuffen – uanset om du vælger en ny skuffe til alle dine smykker.

4. Råd: Skab opbevaring af smykker til hverdagen

Har du smykker på hver dag, som du tager af, inden du går i seng, så kan det være, at du savner en afsætningsstation til det 🤗.

For at undgå at smykkerne ender med at rode eller blive væk, så kan du nemlig lave en lille station på dit natbord til dem, så du nemt kan tage dem af om aftenen og på igen om morgenen 🌙

Inspireret af vores opbevaring af smykker?

Smykker fortjener selvfølglig at blive opbevaret pænt og sikkert, og derfor har vores organiseringseksperter fundet de bedste løsninger, der gør det nemt og lækkert at passe godt på bling og arvestykker.

Find dem og mange andre geniale produkter i Danmarks bedste organiseringsunivers.

Besøg shoppen

Shop the look

Smykkeopbevaring til få smykker