Søg efter produkter

close

Get Started // Get Organized

Kender du The Home Edit?

The Home Edit har taget verden med storm. De opstod som et fænomen på de sociale medier, og snart var første sæson af deres populære serie “Get Organized with The Home Edit” på Netflix. The Home Edit kan nemlig noget helt specielt – de vender organisering fra at være en tjans til en passion.

Hele The Home Edits brand er bundet op på de to frontkvinder, Clea og Joanna, der i den grad er blevet ansigterne på festlig organisering og oprydning. De deler pladsen (både i folks hjerter men også på Netflix) med Marie Kondo og Organized, der også lever af at hjælpe folk med at skabe systemer 🤩.

Kender du ikke allerede The Home Edit, så kommer der her en introduktion på nogle af vores helt fantastiske kollegaer.

Hvem er The Home Edit?

The Home Edit er et helt team, som består af en lang række organizers, som du måske kender fra serien på Netflix. Især Summer er en favorit bland The Home Edits fans. Det er dog Clea Shearer og Joanna Teplin, der står i spidsen for forretningen. De lærte hinanden at kende gennem en fælles ven, og der gik ikke længe, før de startede deres virksomhed sammen.

The Home Edit lever af at organisere (lyder det bekendt?). De tager blandt andet ud og laver projekter, hvor de skaber løsninger i alt fra køkkenet til garagen. Derudover har de lavet flere bøger, og i hver The Home Edit bog finder du geniale tips og tricks til hvordan du kan få mere styr på hjemmet. Du kan læse meget mere om deres forskellige bøger og andre spændende bøger, serier og lignende i vores blogindlæg om The Home Edits bøger. Du kan også finde dem på Instagram og faktisk også i Organizeds shop. The Home Edit har nemlig lavet en produktlinje bestående af geniale opbevaringsløsninger, og du finder hele udvalget fra The Home Edit hos Organized 👏.

Kan du heller ikke få nok af The Home Edit?

Det kan vi heller ikke! Herunder kan du blive inspireret af nogle af The Home Edits fantastiske løsninger! Det har aldrig været nemmere at organisere.

Se nogle af deres fantastiske produkter herunder, og hvordan man kan bruge dem.

Elsker du også køleskabsorganisering? Det er vi jo efterhånden mange der gør, og Clea og Joanna har derfor skabt nogle helt igennem fantastiske køleskabskasser. De er geniale til at skabe overblik samt at få frugt og grønt til at holder længere.

Køleskabskasserne er gennemsigtige, så du nemt kan orientere dig i køleskabet. Derudover har kasserne indsatser, der netop hjælper dine lækre råvarer til at holde sig længere. Et andet plus er de smarte køleskabskasser er stabelbare – listen af fordele er næsten uendelig, når det kommer til The Home Edits produkter.

Den smarte hyldeinddeler hjælper dig med at skabe orden og pladser på dine hylder. Det er perfekt til garderober, hvor tøjet står i stakke. En hyldeinddeler stabiliserer tøjet, så det ikke vælter rundt 🙈. Har du eksempelvis en del sweaters, bukser eller t-shirt, så er stakkene både mere stabile og derudover er de også inddelt i kategorier.

De kan selvfølgelig også bruges i resten af hjemmet til at inddele hylder på kontoret, i køkkenet og meget mere. Inddeling af hylder er nemlig en håndsrækning uanset hvilken hylde, der er tale om.

Den geniale rullevogn kan bruges til at opbevare de ting, som bruges flere forskellige steder i hjemmet. Det smarte ved en rullevogn er, at du kan flytte alle tingene på én gang. Laver du eksempelvis en kreavogn, så kan du rulle den med ud i køkkenet, når børnene gerne vil have en hel kreafest sammen 🥳.

I galleriet kan du se, hvordan vognen kan bruges som barvogn, på badeværelset, til kreating og også i køkkenet. Hvad ville du mon bruge din rullevogn til?

De smarte skuffekasser kan bruges til at få styr på alle de små ting på eksempelvis badeværelset, i køkkenet og så videre. Noget helt genialt ved skuffekasser er, at de kan bruges som almindelige opbevaringskasser, de kan bruges til at inddele dybe skuffer, og så kan de desuden bruges til at inddel opbevaringskasserne fra The Home Edits produktlinje.

Er æstetik bare alt for dig, når du organisere og finder opbevaring? Så skal du uden tvivl introduceres for The Home Edits trækasser og de små trækasser. De små trækasser fungerer nemlig helt ligesom skuffekasserne i klar plast. Du kan altså bruge dem som almindelige opbevaringskasser, inddele skuffer med dem og så kan du desuden inddele dine trækasser med dem.

Se på billederne hvor nemt og skønt opbevaringen kan se ud, når man bruger The Home Edits produkter.