Søg efter produkter

close

Decluttering

Følg organiseringseksperten Sabinas tre trin til zero mess i hjemmet

Altså selvom min yndlings søndagsbeskæftigelse er at organisere (hvad som helst, really!), er jeg klar over, at ikke alle har det lige så vildt over det, som mig. Det falder ikke alle lige let, og jeg har derfor samlet mine tre bedste tips til zero mess!

1. Op- og udrydning

Ja, vi ved det er hårdt – men der er ingen vej udenom! Jeg foreslår, du editerer dine – og husstandens – ting hver eller hver anden måned. Smid ud og doner til genbrug! #sorrynotsorry – for følelsen af en dagligdag uden rod og besvær er så meget det hele værd!

2. Behold det, du faktisk bruger

Dét du bruger jævnligt, skal naturligvis have plads let tilgængeligt. Det kræver dog, at alt dét, du bruger sjældent, bliver enten doneret eller opmagasineret et andet sted. Vintertøj om sommeren er et no-go. Lav en sæsonzone på loft eller i kælder i stedet.

3. Etablér systemer, og hold dem

Faste pladser, tydelige labels og ikke mindst afgrænsede kasser, hjælper til at holde orden og organisering i dine ting. For er kasserne fyldte, ved du, det er tid til at editere – og starte denne lille zero-mess-process forfra.

Har du brug for opbevaring, hvor organisering og æstetik går op i en højere enhed, kan du finde produkter til al slags organisering på shoppen.

Vi ved, I kan – men det kan være svært at finde tid og overskud i en travl hverdag til at editere i ting og sager, introducere kasser og etablere systemer. Derfor står vi også klar-parat til at hjælpe med dele eller hele processen.

I kan bare skrive eller ringe, så rykker Team Organized gerne ud til dét, vi kalder en organiseringsfest! Find vores kontaktoplysninger lige her.

Er det første gang, du besøger os?

Hyggeligt at møde dig!

Vi er Organized, og vi elsker at organisere hjem med funktionelle løsninger. Vi har alt til dig, der vil organisere garderobeskabet, have en rattan kurv til tæpper på altanen og meget mere.

Find vores overskønne produkter i vores webshop (den er også overskøn, hvis vi selv skal sige det).

Følg os også på sociale medier, hvor vi deler tips og tricks til organisering af forskellige rum i hjemmet.

Gå til shoppen