Søg efter produkter

close

How to

Vores bedste tips til mealprep

Æv altså, nu lakker sommerferien mod enden! 😿 Og der er ikke noget, som en ferie, der kan vende op og ned på ens rutiner – så vi er i fuld gang med at lave en 360 reset på vores vaner her i Team Organized. Ét af de steder, man virkelig kan optimere sin hverdag, er ved at mealpreppe! 🌟

Mealprepping er i de seneste år blevet super populært, og vi forstår virkelig godt hvorfor! Man kan spare en del tid ved at lave større portioner eller blot gøre råvarer og ingredienser klar, så man i den travle hverdag kan have lækker og mættende mad klar på få minutter. 🥕

Men for os handler mealprepping altså ikke kun om at lave 5 x den samme portion aftensmad, så man kan stable den i ens bøtter i køleskabet. For hvem har egentlig lyst til at spise det samme i en hel uge? Vi er mere til mealprepping, der handler om at nulstille køleskabet en gang om ugen, for eksempel om søndagen, så man har alle de snacks, ingredienser og drikkevarer, som man skal bruge den kommende uge. 🤩

Nedenunder kan du se, hvordan vores founder & CEO, Sabina, mealprepper til den kommende uge. 👇

Mealprepping er meget mere end måltider på kasse

Mealprepping er faktisk i høj grad et planlægningsarbejde – man kan også kalde det en strategi, som hjælper dig med at tackle hverdagen. Når du vælger at mealpreppe, vælger du at tænke fremad, at prioritere din tid på noget andet end at planlægge hverdagens måltider under tidspres dag efter dag. 🌟

Og derfor handler mealprepping også om at have overblik over sine køkkenskabe generelt. Hvilke tørvarer har du på lager, og hvad mangler du for at kunne lave det du gerne vil spise på torsdag? 🙈

Så når du organiserer dit tørvareskab, er du altså allerede lidt gået i gang med at mealpreppe, hvis du spørger os!

Styr på tørvarerne?

Mange måltider hviler på en tørvare af en art. Morgenmaden kalder på havregryn, aftensmaden på ris, pasta og bulgur. Så mealprepping handler selvfølgelig også om at organisere tørvarerne. 🍚

Find den rigtige mealprepping for dig

Der er jo lige så mange tilgange til mealprepping, som der er forskellige køleskabe. Forstået på den måde, at du skal finde den tilgang, der er rigtig for dig, og ikke for andre. Som du kan se i videoen ovenover, er vores founder, Sabina, lidt mere til den lette og fleksible tilgang, hvor hun gør alle ingredienserne klar i starten af ugen, og så kan sammensætte den salat, hun har lyst til, fra dag til dag. Den løsning, der passer for dig, ser måske lidt anderledes ud, men det betyder altså ikke, at den ikke er rigtig. 💪