Søg efter produkter

close

How to

7 tips til garage indretning

Har du en garage, så har du sikkert også meget plads. Har du mon også god garage indretning? Garager er nemlig oftest noget, man ser hos husjere, som har lidt mere plads end dem i lejligheder i de store byer. Meget plads kan dog være fristende, så hvordan sikrer man, at man også har meget overblik?

Garage indretning kan være nemt, hvis blot du følger vores 7 simple tips, der hjælper dig med at udnytte pladsen.

Garage indretning der giver dig overblikket tilbage

Du kender det sikkert. Du går ud i garagen, fordi du skal finde noget værktøj til et projekt, men da du kommer ind i huset igen, så har du i stedet fået fiskergrejet med. God garage indretning gør dig selvfølgelig ikke mindre distræt, men det kan hjælpe dig med at holde overblik. På den måde kan du finde præcist det, du leder efter derude.

Hvordan gør man så? Hvis du er klar på at få styr på din garage, så gør det sammen med os! Vores organiseringseksperter har nemlig samlet deres bedste tips til, hvordan du får tænkt god opbevaring og lækre systemer ind i din garage indretning.

1. tip til garage indretning: Sæt tid af til det

Nu skal der laves systemer, der holder! Organisering handler jo netop om, at man opretter zoner, systemer og pladser til alle tingene, så det fremover er nemt at tilgå. Det er altså ikke en omgang oprydning, som vi skal i gang med – men derimod organisering.

Sæt derfor tid af til at gentænke din garage indretning, så du ikke ender med at gå i stå midt i processen. Vi lover dig, at det færdige resultat er det hele værd!

 

Skønne Marlene her vil meget gerne hjælpe dig med organiseringsprojektet - hun er en Bullet Journal med masser af helt blanke sider.

Sørg for en god kop kaffe eller te til projektet, så det går lidt nemmere fremad. ☕

2. tip til garage indretning: Find alt frem

Bare rolig – det hele skal nok komme på plads igen (når det altså har fået en ny plads). Den bedste måde at skabe et nyt system på er ved at starte på en frisk. Tag derfor alt ned fra hylder, ud af skabe og så videre. Det er også en god mulighed for en omgang rengøring – nu er det jo ikke længere edderkopperne der skal stå for garage indretningen.

3. tip til garage indretning: Hvad bruger du egentligt?

“Altså, det kan jo være, at jeg bliver bidt af vandpolo igen!” Har du selv den tanke (måske ikke lige vandpolo, men en anden aktivitet, som er blevet lagt lidt på hylden)? Der er selvfølgelig plads til drømme og fritidsaktiviteter, for det skal der jo være.

Der er blot nogle ting, som vi lægger på hylden (helt metaforisk), og så ikke vender tilbage til igen. Det ender med at tage en masse plads, og faktisk tage pladsen for nye spændende hobbies. Måske vandpolo bare ikke lige var dig, men du er blevet en haj til at vandre og sanke urter og planter på turene. Så er det selvfølgelig svampekniven og vandrestøvlerne, der skal have en plads i din garage indretning.

Gennemgå derfor alle dine ting, og vurdér om du stadig bruger det eller stadig har brug for det. Hvis ikke er der helt sikkert nogle andre, der vil blive glade for alle de gamle skatte.

Smarte kommoder i plast til garagen

Den her plastkommode på hjul er genial til garagen. Du kan nemt organisere skufferne med de ting, som du gerne vil have lige ved hånden. Bonus tip: Brug labels til at gøre det endnu nemmere at finde de ting, du har brug for.

Smarte kommoder i plast til garagen

Den her plastkommode på hjul er genial til garagen. Du kan nemt organisere skufferne med de ting, som du gerne vil have lige ved hånden. Bonus tip: Brug labels til at gøre det endnu nemmere at finde de ting, du har brug for.

4. tip til garage indretning: Inddel tingene i kategorier

Hvad er der egentligt i din garage? For at skabe god garage indretning, så handler det også om, at du former rummet efter, hvad der er derude. Har du ekstra dyner, puder og lignende til når der er overnattende gæster? Er al værktøjet samlet i garagen? Du har jo heldigvis lige gennemgået alle dine ting og sorteret fra. Nu er det tid til at inddele dem i kategorier.

Lav en bunke til hver kategori, og gennemgå så hver ting. Hører det til værktøj, sæsongarderobe, fritidsudstyr, sport eller måske en hel femte kategori? Du kender jo bedst kategorierne, så inddel efter hvad de forskellige ting passer til hos dig.

5. tip til garage indretning: Find det rette hjem

Nu har du dugfriske kategorier – de skal selvfølgelig have et hjem. Det er derfor tid til at finde den rette opbevaring samt at finde den rette plads.

Når du skal vælge opbevaringskasser, så handler det om at finde det helt rigtige match. Mål derfor eksempelvis dine hylder op, så du ved hvilken størrelse, de skal have. Når du har gjort det, så kan du vælge de opbevaringskasser, der passer til.

Vores eksperter anbefaler serier som Eva eller Katie til garage opbevaring, da de kan tåle mosten i et koldt og ind i mellem fugtigt rum. Derudover er der et smart låg, der beskytter indholdet mod støv og snavs.

Du finder den smarte Eva plastikkasse med låg og den praktiske Katie vandtæt opbevaringskasse i vores organiseringsunivers.

Brug vandtætte opbevaringskasser på reolerne

Vandtætte opbevaringskasser er perfekte i garagen, da de passer godt på indholdet. Der kommer hverken fugt, snavs eller edderkopper ind i dem. Katie er Evas vandtætte søster, og de passer begge perfekt ind i garagen.

6. tip til garage indretning: Labels, labels, labels!

Jaa, vi er selvfølgelig tossede med alt, hvad der har med organisering at gøre, men der er faktisk mening med galskaben. Labels kan nemlig gøre det nemmere at finde rundt i de mange forskellige opbevaringskasser.

Garage indretning er ofte præget af opmagasinering, og derfor er labels fantastiske små pejlemærker. Så er det faktisk også lige til for resten af familien at finde rundt derude (og lægge tingene på plads igen!).

7. tip til garage indretning: Gentag successen

Det var det for denne gang, og resultatet taler jo nærmest for sig selv! Når din garage indretning og de nye systemer spiller, så er du godt på vej mod en mere organiseret hverdag. Garagen er i hvert fald langt nemmere at bruge nu!

Nu skal du blot vedligeholde systemet, ved at lave en lille gentagelse af processen regelmæssigt. Vores organiseringseksperter anbefaler mindst en gang om året – så har du nemlig altid styr på de mange kvadratmeters ekstra opbevaringsplads!

Produkter

Opbevaringsløsninger til garage indretning